Samsung Galaxy A90 bliver WiFi-certificeret

Galaxy A-familien fra Samsung ser ud til at få endnu et medlem, Samsung Galaxy A90. Telefonen kommer i to varianter, og byder blandt andet på en stor 6,7-tommer skærm.

Samsung Galaxy A90 bliver WiFi-certificeret

Tilbage i april lancerede Samsung deres nye Galaxy A-serie. Serien bestod dengang af fem telefoner, med Samsung Galaxy A80 som det absolutte hovednavn. Nu ser det dog ud til, at der kommer endnu en telefon i Galaxy A-serien.

Læs også: Samsung Galaxy Tab S6 er officiel

Den næste smartphone i rækken får, måske ikke overraskende, navnet, Samsung Galaxy A90 , og byder blandt andet på tredobbelt kamera med optisk billedstabilisering.

Samsung Galaxy A90 WiFi
WiFi-certificeringen af Samsung Galaxy A90.

Telefonen blev set på Geekbench i sidste måned, hvor det blev afsløret, at den kommer med Snapdragons flagskibschipset, Snapdragen 855. Derudover får telefonen 6 GB RAM og 5G-understøttelse. Nu er en enhed med modelnummeret, SM-A908B dukket op hos WiFi Alliance, hvilket tyder på, at vi nærmer os en lancering.

Læs også: Samsung viser Galaxy A80-kameraet frem i promovideo

Selve certificeringen afslører ikke meget, udover at den kommer med Android Pie og understøtter dual-band WiFi 802.11 ac. Men tidligere rygter siger, at telefonen får et tredobbelt kamerasetup bestående af henholdsvis 48 MP-, 12 MP-, og 5 MP linser, samt en optisk billedstabilisering. I modsætning til Samsung Galaxy A80 kommer Galaxy A90 ikke med et roterende pop-up-kamera.

Udover en 5G-versionen bliver der også lanceret en 4G-version af Galaxy A90. 4G-versionen får angiveligt et lidt anderledes kamerasetup i form af 48 MP-. 8 MP-, og 5 MP linser. Det forlyder at begge versioner kommer med en 6,7-tommer FHD+ Infinity-U Super AMOLED-skærm.

Emnet følges op

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik videre med historien. 31/7/2019 postede redaktionen en ny vinkel med en artikel der stillede skarpt på Samsung Galaxy Tab S6 er officiel – Klik her. Se de seneste nyhede om temaet her.