Samsung Galaxy Fold har lange udsigter

Juli bliver hellere ikke måneden, hvor Samsungs foldbare telefon kommer på markedet. Amerikansk teleselskab tager konsekvensen og annullerer alle forudbestillinger.

Samsung Galaxy Fold har lange udsigter

I sidste uge stod en højstående medarbejder hos Samsung frem og fortalte, at Samsung Galaxy Fold muligvis ville komme på markedet i juli. I dag har det koreanske selskab så selv været ude og afkræfte det rygte.

Læs også: Infografik viser Samsung Galaxy Fold i detaljer

Det har blandt andet fået amerikanske AT&T til at annullere alle forudbestillinger af Samsungs foldbare telefon og ovenikøbet tilbudt deres kunder 100 dollars i kompensation. Fadæsen synes altså total for Samsung og deres foldbare enhed.

Samsung Galaxy Fold
Oprindeligt skulle Samsung Galaxy Fold have ramt butikkerne den 26. april.

Det har også været rygtet, at Samsung ville afholde et event i den nærmeste fremtid, hvor en officiel lanceringsdato for Galaxy Fold ville blive afsløret. Dette har Samsung også været ude og afkræfte. Samsung siger at man ikke har noget arrangement planlagt, og hvis der var noget planlagt, så ville Samsung have annonceret det for længst.

Læs også: Samsung Galaxy Fold yderligere forsinket

Det ser altså ud til at Galaxy Fold har lang vej endnu, før enheden lander i butikkerene. Selvom telefonen blev annonceret sammen med Samsung Galaxy S10-serien, er spekulationer om en lancering sammen med den kommende Galaxy Note10 begyndt. Under alle omstændigheder tyder det på, at Samsung har slået et større brød op end de kan bage.