Samsung Galaxy Note 10: Lanceringsdatoen er lækket

Samsungs næste stylus-udstyrede monstermobil, Galaxy Note 10, bliver afsløret i New York den 7. august.

Samsung Galaxy Note 10: Lanceringsdatoen er lækket

Der er nu mere information om en af årets mest ventede smartphones, nemlig Samsungs næste flagskib i Note-serien. CNET skriver, at personer bekendte med Samsungs planer for Galaxy Note 10, afslører at den vil blive præsenteret i Barclays Center, New York den 7. august. Samme sted som Samsung Galaxy Note 9 blev vist frem for første gang.

Samsung Galaxy Note-serie sælger ikke lige så godt som producentens Galaxy S-serie, men har i stedet en større mængde dedikerede fans, der er vilde med den store skærm og S-Pennen.

Den første Galaxy Note blev lanceret i 2011 og imponerede med en skærm på 5,3 tommer, stort for den tids smartphones. Galaxy Note 9 har forøget skærmstørrelsen til 6,4 tommer, men Note 10 siges at komme på markedet med hele 6,75 tommer skærm.

Samsung Galaxy Note 9
Mobilsiden deltog i lanceringen af Samsung Galaxy Note 9. Galaxy Note 10 lanceres samme sted, kun to dage tidligere. Foto: Mobilsiden

Sådan bliver Samsung Galaxy Note 10

Vi har allerede dækket en del rygter om den kommende Samsung Galaxy Note 10. Først og fremmest skulle den denne gang komme i flere fysiske størrelser, men den siger også et farvel til jackstikket og goddag til 5G. 

Her er et overblik over artikler om Galaxy Note 10: