Samsung Galaxy Note 3 – mobilnotater i 5,7 tommer

Note 3 med 5,7 tommer Full HD-skærm er nu en realitet. Er kan du læse mere om den nye smartphone-notatenhed.

Samsung Galaxy Note 3 – mobilnotater i 5,7 tommer

Med den første Galaxy Note grundlagde Samsung en ny produktkategori inden for mobilbranchen, som de har haft ganske stor succes med.

Sidste år kom Galaxy Note II med 5,5 tommer skærm, og nu tager Samsung produktet et skridt videre med Galaxy Note 3, der har 5,7” Full HD Super AMOLED skærm.

Den nye Note har forsat integreret S Pen, der som noget nyt har fået funktionen Air Command, der åbner op for en vifte af muligheder, der alle inkluderer brug af pennen på skærmen. Air Command er en svævende kommandomenu.

Håndskrevne notater i Action Memo kan konverteres til at begynde opkald, tilføje et navn og nummer til kontakter, søge adresser på et kort, søge på nettet og meget andet.

Galaxy Note 3 kommer med applikationen My Magazine der samler nyheder, underholdning og sociale medier. My Magazine er skabt i partnerskab med FlipBoard.

Telefonen har også Find My Mobile, hvor man kan finde og deaktivere Note 3 hvis den bliver stjålet. Med sikkerhedsfunktionen kan stjålne telefoner ikke nulstilles til fabriksindstillinger.

Samsung Galaxy Gear – et smartwatch

Omkring hukommelsen er det værd at bemærke, at Galaxy Note 3 har hele 3 GB RAM. Enheden findes i versioner med 16, 32 og 64 GB med mulighed for udvidelse med yderligere 64 GB via microSD-kort.

Videooptageren kan optage i Ultra High Definition (UHD) med 30 fps. Så hvis du har et 4K TV i stuen, er der mulighed for at skabe eget videomateriale.

Samsung Galaxy Note 3 kommer på markedet i september måned. Den vejledende pris bliver 5.500 kroner uden abonnement for 32 GB-versionen.

Specifikationer på Note 3

Her følger de vigtigste specifikationer for Samsung Galaxy Note 3.

– Processor: Quad-core 2,3 GHz

– Skærm: 5,7” Ful HD Super AMOLED

– Kamera: 13 megapixels / Frontkamera: 2 megapixels

– Net: 4G LTE, 3G, WiFi 802.11 a/b/c/g/n/ac

– Bluetooth 4.0, NFC, GPS, Glonass

– Hukommelse: 3 GB RAM – 16, 32 eller 64 GB intern hukommelse, mulighed for microSD op til 64 GB

– Batteri: 3.200 mAh

– Størrelse: 151,2 x 79,2 x 8,3 mm

– Vægt: 168 gram

– Styresystem: Android 4.3 Jelly Bean