Samsung Galaxy Note 7 kommer i en endnu vildere variant

Er 64 GB lagerplads og 4 GB RAM i Samsung Galaxy Note 7 ikke nok til dig? Fortvivl ikke: Topmodellen er nemlig på vej med 128 GB lagerplads og 6 GB RAM.

Samsung Galaxy Note 7 kommer i en endnu vildere variant

Selv om Samsungs nye topmodel, Galaxy Note 7, er Samsungs hidtil bedste smartphone på papiret, gemmer den ikke på markedets absolut vildeste specifikationer, som det ellers er set med tidligere generationer af Note-serien.

Med Note 7 må du nemlig ’nøjes’ med 4 GB RAM og 64 GB lagerplads. Mængden af RAM er identisk med forårets Galaxy S7 og S7 edge, mens lagerpladsen er forøget med 32 GB.

Flere steder har der derfor været utilfredshed over, at Samsung ikke har udstyret den store Note-smartphone med 6 GB RAM, som blandt andet OnePlus 3, ASUS ZenFone 3 Deluxe og ZTE Axon 7 er udstyret med. Processoren i Samsung Galaxy Note 7 understøtter nemlig op til 6 GB af slagsen.

Læs også: Samsung Galaxy Note 7 – Übermobilen er tilbage!

Nu ser det dog ud til, at Samsung trods alt har tænkt i disse baner. Den kinesiske godkendelsesmyndighed, TENAA, som svarer til FCC i USA, har nemlig afsløret en ny og endnu vildere variant af Galaxy Note 7. Den gemmer på netop 6 GB RAM, mens mængden af lagerplads er skruet op til hele 128 GB.

Med understøttelse for microSD-kort på op til 256 GB kan du altså råde over hele 384 GB lagerplads i den kommende variant. Spørgsmålet er så nu, hvornår den udgives og kommer i handlen. Når det engang sker, kan det også sagtens ende med, at den slet ikke lander i de danske butikker.

Da Galaxy S7 og S7 edge blev lanceret for et halvt års tid siden, var det nemlig kun den billigste og mindste variant på 32 GB, der kom til Danmark. Der er derfor en vis sandsynlighed for, at Samsung igen med Note 7 kun fører den mindste Note 7 med 64 GB og 4 GB RAM, som altså kan købes fra den 2. september til en pris på 6.699 kr.