Samsung Galaxy Note 8 – debutdato lækket

Nye informationer peger på en Samsung Galaxy Note 8 lancering i sensommeren.

Samsung Galaxy Note 8 – debutdato lækket

Samsung næste topmobil, stortelefonen Galaxy Note 8, bliver lanceret den 23. august. Der erfarer det sydkoreanske medie The Investor som citerer unanvngivne kilder tæt på tech-giganten.

Med en august-lancering vil selskabet igen satse på at have sin topmobil ude i forretningerne i løbet af september måned – forud for lanceringen af en eventuel konkurrerende model fra Apple.

Læs også:  Samsung Galaxy Note8 – pris og tilgængelighed ude

Note 8 rygtes til at arve udseende fra forårets S8-serie og dens karakteristiske ’Infinity’ display der optager næsten hele fronten. I Note 8 vil skærmstørrelse dog skydes en tand op i vejret til 6,3 tommer mod S8+ 6,2 tommer store displays.

Mekanikken i Galaxy Note 8 vil sandsynligvis blive den samme som i forårets telefoner, om end der i den vil findes plads til en dedikeret pen. På kamerafronten vil Note 8 få et dobbeltkamera, så den kan få særlige optiskefordele, i lighed med Apples og Huaweis topmodeller.

Samsung får meget at bevise når selskabets arvtager til den katastroferamte Note 7 telefon skal lanceres. Forrige år blev mobilen ramt af flere runder tilbagekaldelser på grund af farlige, selvantændende batterier.

Se også:  Stor webshop afslører billeder af Samsung Galaxy Note 8