Samsung Galaxy Note 8: Her er de endelige specifikationer

Tre uger før lanceringen af Samsung Galaxy Note 8 er de sidste specifikationer blevet lækket af den velkendte Twitter-tipster evleaks.

Samsung Galaxy Note 8: Her er de endelige specifikationer

Billeder af og informationer om Samsung Galaxy Note 8 er, ligesom med de fleste andre smartphones, blevet lækket nærmest på daglig basis de seneste mange uger – og i dag er ingen undtagelse.

Evan Blass, bedre kendt under sit Twitter-alias evleks, har nemlig publiceret de sidste specifikationer på Samsung Galaxy Note 8 på hjemmesiden VentureBeat. Selv om flere af specifikationerne allerede har været afsløret tidligere, er der også kommet flere nye detaljer frem.

Læs også: Knivskarpe pressefotos af Samsung Galaxy Note 8 lækket

Samsung Galaxy Note 8 kommer til at byde på en 6,3” stor Super AMOLED-skærm med samme Quad HD+-opløsning på 1.440 x 2.960 pixels som i Galaxy S8 og S8+. Det betyder, at billedformatet bliver det samme aflange med et højde/breddeforhold på 18,5:9. Grundet skærmens mere aflange format, og at den kommer til at dække langt mere af fronten end tidligere, kalder Samsung teknologien for Infinity Display.

De endelige dimensioner på telefonen er også kommet frem: 162,5 x 74,6 x 8,5 mm, hvilket gør den 3 mm højere, 1,2 mm bredere og 0,4 mm tykkere end Samsung Galaxy S8+, hvis skærm er 0,1” mindre end den, som Galaxy Note 8 får.

I motorrummet bliver Galaxy Note 8 udstyret med samme kraftige Exynos 8895-processor i den internationale variant, som er den, der bliver solgt her i Danmark. I USA og Kina får Galaxy Note 8 i stedet Qualcomms Snapdragon 835-processor grundet andre krav til det indbyggede modem. Hvor Samsung Galaxy S8 og S8+ ’kun’ gemmer på 4 GB RAM, vil Galaxy Note 8 få hele 6 GB af slagsen.

Samsung Galaxy Note 8
Foto: BGR.com

Sådan bliver dualkameraet i Galaxy Note 8

På kamerafronten har det i lang tid været vist, at Galaxy Note 8 bliver den første Samsung-smartphone med et dualkamera. De nærmere detaljer har der dog været lidt uklarhed omkring.

Dem kan Evan Blass til gengæld gøre os klogere på. Begge sensorer får en opløsning på 12 megapixel, hvor den primære sensor er en vidvinklet en af slagsen med en blænde på f/1.7 og med samme Dual Pixel-autofokusteknologi som i Galaxy S8. Den anden sensor er udstyret med en telefotolinse og har en blænde på f/2.4. Denne giver desuden mulighed for 2x optisk zoom. Ligesom i Galaxy S8 er frontkameraet på 8 megapixel og har en blænde på f/1.7.

Læs også: Samsung inviterer til Galaxy Note 8-event den 23. august

Til sidst er der også nyt om batteriet, som får en kapacitet på 3.300 mAh, og som kommer til at understøtte trådløs opladning – formentlig med de to teknologier Qi og PMA.

Samsung Galaxy Note 8 vil blive lanceret i fire forskellige farver: Midnight Black, Maple Gold, Orchid Grey og Deep Sea Blue. Kun de to første bliver dog tilgængelige i første omgang, hvor de to sidste følger på et senere tidspunkt. Som Evan Blass også kunne afsløre for en måneds tid siden, bliver Galaxy Note 8 ikke billig. Hele 1.000 euro, eller hvad der formentlig vil svare til omtrent 7.499 kroner, vil topmodellen koste, når den lander i handlen i september måned.