Samsung Galaxy Note10 bliver hurtig

Nye Geekbench resultater fra Samsungs kommende flagskibsmobil, Galaxy Note10, viser, at den kunne blive årets hurtigste Android.

Samsung Galaxy Note10 bliver hurtig

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Den 7. august præsenteres Samsungs nyeste skud på stammen, Galaxy Note10. En smartphone, der er store forventninger til, og som allerede har været lækket ganske meget af. Nu er der nye Geekbench resultater ude, der viser den ydelsesmæssigt kunne blive lidt af en vildbasse.

Som altid kommer den i to udgaver med forskellige chipsæt: En Snapdragon- og en Exynos-udgave. Exynos er udviklet af Samsung selv og fremviser denne gang fine Geekbench resultater, specielt på single-core. Exynos 9825, der er Samsungs første 7nm chipsæt, bliver fremstillet på en FinFET-proces ved hjælp af Extreme Ultraviolet Lithography (EUV). Rygterne siger at Exynos 9825 skulle være på højde med Apples kommende A13-chipsæt, hvilket tiden må vise. Snapdragon udgaven skulle blive med Qualcomms seneste overclockede udgave af Snapdragon 855, nemlig Snapdragon 855 Plus.

Det er stadig tidlige tests, så resultaterne skal tages med et gran salt, for Samsung kan stadig nå at optimere. Exynos 9825 viser fine resultater i Geekbench, med en single-core score på 4495 og multi-core på 10223, hvilket allerede inden lanceringen er hurtigere end Samsung Galaxy S10+. Snapdragon 855 Plus-udgaven opnår en ringere single-core score på 3529, men bedre multi-core på 10840.

Samsung Galaxy Note 10
Samsung SM-N970F er Exynos-udgaven af Galaxy Note10. Foto: Geekbench

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...
Samsung Galaxy Note 10
Samsung SM-N976V er Snapdragon 855 Plus udgaven af Galaxy Note10. Foto: Geekbench

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Der kommer tre udgaver af Galaxy Note10, og hvilken udgave der har været igennem Geekbench vides ikke, kun at den er udstyret med 8GB i Exynos-modellen og 12GB i Snapdragon-modellen.

Vil du vide mere om Samsung Galaxy Note10, så tag et kig på disse artikler:

Seneste nyt om Mobiltelefoner