Samsung Galaxy S10+ bliver ikke større end Galaxy S9+

Det kommende flagskib fra Samsung, Galaxy S10+, bliver angiveligt ikke større end Galaxy S9+.

Samsung Galaxy S10+ bliver ikke større end Galaxy S9+

Det har fordele og ulemper at telefonerne bliver større. Mere plads til indhold er altid godt, men det bliver hurtigt svært at enhåndsbetjene dem. Vi har de seneste år oplevet, at mobiltelefonerne gang på gang får forøget skærmstørrelsen, men ofte følger der også en større fysisk størrelsen med på selve telefonen. Samsung Galaxy S10+ får en større skærm end forgængeren, men størrelsen er angiveligt den samme.

I videoen herunder ser man Twitter-brugeren @IceUniverse, der med et lækket cover, sammenligner størrelsen på de to telefoner. Overraskende nok, så passer Galaxy S10 coveret til en Galaxy S9+. Det er på trods af en skærm på hele 6,4 tommer, hvorimod Galaxy S9+’s skærm er 6,2 tommer. Galaxy Note9, der også har 6,4 tommer skærm, passer ikke i det lækkede cover.

Læs også: Billeder viser Samsung Galaxy S10 med stort hul i skærmen

Den større skærm, med det samme ydre som Galaxy S9+, skulle være opnået med en mindre kant i bunden af telefonen. Her er en video af Youtuberen Dave2D, der viser en rendering af Galaxy S10 frem:

Samsung Galaxy S10 er rygtet til at blive lanceret i starten af februar, men der er ikke sendt officielle invitationer endnu. Men vi kan slet ikke vente.

Læs også: Samsung bringer den flade skærm tilbage i Galaxy S10