Samsung Galaxy S22 vil bruge plastik fra kasserede fiskenet

Når Samsung lancerer Galaxy S22 i denne uge, bliver det med et øget fokus på bæredygtighed. I Galaxy S22 bruges plastik fra genbrugte fiskenet.

Samsung Galaxy S22 vil bruge plastik fra kasserede fiskenet

Når Samsungs nye Galaxy S22-serie præsenteres i overmorgen, bliver det med et nyt fokus fra den sydkoreanske elektronikgigant. Galaxy S22-serien bliver nemlig starten på mere bæredygtige smartphones fra producenten, der i første omgang vil benytte et nyt plastiskmateriale, der er lavet af blandt andet genbrugte fiskenet.

Se også: De bedste telefoner fra Samsung

Et større fokus på bæredygtighed

Der er allerede blevet lækket mange informationer om Samsung Galaxy S22, men denne nyhed kommer direkte fra Samsung i et blogindlæg. Her fortæller Samsung, at de minimere deres miljømæssige fodaftryk og hjælpe med at fremme en mere bæredygtig livsstil for Galaxy-produkter.

Og det hele skydes i gang med deres næste store lancering, der sker om kun to dage, hvor Samsung Galaxy S22, S22 Plus og S22 Ultra bliver en realitet.

Angiveligt har Samsung opfundet et nyt plastikmateriale, hvori der benyttes genbrugte havbundne kasserede fiskenet. Op mod 640.000 tons fiskenet, også kaldet spøgelsesnet, efterlades og kasseres hvert år. Disse fiskenet er plastaffald af alle størrelser (mikroplast, mezzoplastik og makroplast), der er placeret inden for 50 km fra kyster. Med dette tiltag der blive brugt mindre engangsplastik i enhederne og de ​mere miljøbevidste materialer vil få et nyt liv.

Galaxy S22-serien bliver første produkter fra Samsung, der vil benytte kasserede fiskenet. Målet er at hele Samsungs Galaxy-produktsortiment skal benytte dette materiale – og det er blot producetens første bidrag i den kollektive mission for at håndtere klimakrisen.

Samsung Galaxy S22
Samsung Galaxy S22 vil bruge genbrugt fiskenet.

Samsung Galaxy S22 lanceres den 9. februar

Samsung Galaxy S22-serien lancerede den 9. februar, hvor der forventes at komme tre modeller: Galaxy S22, S22+ og premium-topmodellen S22 Ultra. S22 og S22+ får mindre skærme, hvor S22 Ultra er helt oppe på 6,81 tommer. Den vil angiveligt hente flere ting fra den afdøde Galaxy Note-serie, heriblandt designet og den velkendte S Pen-stylus. Vil du vide mere om specifikationer på Galaxy S22 er det her, og mere om priser på Galaxy S22 er det her.

Se også: Sammenlign priser på Samsung-telefoner