Samsung Galaxy S6 og S6 Edge: unboxing [WEB-TV]

Vi har fået fingrene i de to nye stjerner i Samsung galakse: Galaxy S6 og S6 Edge. Mobilsiden.dk unboxer.

Samsung Galaxy S6 og S6 Edge: unboxing [WEB-TV]

Samsung startede på en frisk dengang udviklingen til deres nyeste flagskib blev til. S-serien har længe været synonym med det ypperste indenfor Android-telefoner, men en begrænset succes i S5 tvang Samsung til at tænke nyt.

Og det har de gjort.

Ind kommer nu Galaxy S6 og S6 Edge, to mobiler der introducerer en finish og design, hvis lige endnu ikke er oplevet hos den sydkoreanske IT-kæmpe.

Dyrest er S6 Edge, og man forstår godt hvorfor: den buede skærm er ganske enkelt helt unik. Den får sædvanlige telefoner til at se kedelige og forældede ud.

Når Samsung samtidig ikke holder igen med at hælde højteknologisk mekanik i de nye mobiler, er kimen lagt til et vaskeægte hit.

Se også: Samsung Galaxy S6 giver HTC One M9 benchmark-tæsk

Skærmen på 5,1 tommer er hyperskarp med sin Quad-HD opløsning, og under motorhjelmen knurrer hvad der tegner sig til at blive langt den kraftigste mobilprocessor. Kameraet har allerede nu bevist, at det kan overgå de bedste og en ny fingeraftrykslæser sikrer mobilen.

Det er derfor med største fornøjelse, at mobilsiden.dk kan skyde testen af Samsungs stærke comeback på smartphone-scenen i gang. Du kan se vores første indtryk herunder.