Samsung Galaxy S7 edge udsat for første bøjetest

Det er ikke andet end halvanden uge, siden Galaxy S7 og S7 edge blev lanceret, og edge er allerede blevet udsat for den første bøjetest.

Samsung Galaxy S7 edge udsat for første bøjetest

Efter den famøse bendgate, der berørte iPhone 6 Plus, er de såkaldte bendtests blevet særdeles populære på YouTube. En af dem, der foretager sådanne er YouTube-brugeren JerryRigEverything, som både reparerer og ødelægger smartphones.

Læs også: Samsung: Derfor forsvandt microSD i Galaxy S6 og kom igen i Galaxy S7

Han har været hurtig og fået fingrene i Samsung Galaxy S7 edge for at tage den igennem hans tre obligatoriske tests: Modstandsdygtighed over for ridser på skærm, bagside og kameralinse, en flammetest for at se, hvor godt skærmpanelet håndterer varme og til sidst bøjetesten for at se, hvordan byggekvaliteten er.

I samme test skabte det en del kontrovers, da det lykkedes ham relativt let at bøje Nexus 6P til ukendeligheder, da det viste sig, at en samling mellem de indre plastikdele og det ydre metaldesign let gav efter for pres. Samme problem har Samsung Galaxy S7 edge dog ikke, der holder formen og kun bøjer meget svagt.

Læs også: Sådan fungerer Dual Pixel-sensoren i Samsung Galaxy S7

Der opstår dog et luftrum i den tætte forsegling hele vejen rundt om, som ellers sikrer IP68-certificeringen for vand- og støvafvisning. Efter sådan en omgang kan den næppe holde støv og vand ude i samme grad som normalt, men det er heldigvis også svært at forestille sig, hvilke scenaier der skal udspille sig, før ens smartphone bøjes så voldsomt.

Konklusionen er altså, at Samsung Galaxy S7 edge ser ud til at være ganske robust sag, der sagtens kan tåle en del kilos pres, hvis uheldet nu skulle være ude. Du behøver altså ikke frygte for, at den knækker i to dele, hvis du får sat dig på en skarp genstand eller noget lignende, mens den ligger i baglommen.

Seneste nyt i fortællingen

Redaktionen har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. mobilsiden fortsatte historien. 3/3/2016 publicerede redaktionen artiklen; Sony Xperia M5 – god på papiret [TEST] – Artiklen kan læses her. Sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.