Samsung Galaxy S7 i blank sort farve får snart debut

Samsung er på vej med dets svar på Apples iPhone 7 i jetsort. På fredag lancerer producenten nemlig Galaxy S7 i den skinnende sorte farve 'Pearl Black'.

Samsung Galaxy S7 i blank sort farve får snart debut

Da Apple lancerede iPhone 7, skabte det overskrifter bl.a. fordi den kom i en helt ny jetsort-farve, som sidenhen viste sig ikke kun at være utroligt skinnende, men også modtagelig over for ridser.

Læs også: Samsung Galaxy S7 edge udkommer i Note 7 farver

Samme nummer ser Samsung nu ud til at lave, for udover den nye farve ’Blue Coral’ hentet fra den skrinlagte Galaxy Note 7, er en skinnende sort udgave af Galaxy S7 lige om hjørnet – som dog også i høj grad ligner farven ’Black Onyx’ fra Note 7, skal det tilføjes.

Billeder af den skinnede sorte Galaxy S7 er tidligere blevet lækket på det kinesiske sociale medie Weibo, og nu er flere detaljer kommet frem.

Samsung Galaxy S7 Pearl Black
Foto: Sammobile.com

Står det til Sammobile, får den sorte farve, som går under navnet ’Pearl Black’, debut allerede fredag den 9. december. Desværre sker det i første omgang kun i hjemlandet Sydkorea, men det er bestemt ikke usandsynligt, at den senere hen vil være at finde flere steder verden over.

Læs også: Samsung Galaxy S7 Edge udkommer i Note 7 farver

I Danmark sås det blandt andet, at teleselskabet 3 fik eksklusiv ret til at sælge Galaxy S7 i en skinnende sølvfarve som de første. Om Galaxy S7 i ‘Pearl Black’ vil være at finde hos de danske forhandlere, er endnu uvist. Til den tid når næste års Galaxy S8 formentlig også at blive aktuel, da den ventes at blive afsløret i slutningen af februar måned i forbindelse med Mobile World Congress 2017 i Barcelona.