Samsung klar med billigere Galaxy Note 10

Samsung lancerer i dag en prisvenlig udgave af deres seneste flagskib. Her er Samsung Galaxy Note 10 Lite og enhedens pris og specifikationer.

Samsung klar med billigere Galaxy Note 10

For første gang nogensinde lancerer Samsung udgaver af deres to flagskibsserier, der lokker med masser af gode specifikationer til billigere penge. Samsung Galaxy Note 10 Lite og Samsung Galaxy S10 Lite kommer på butikshylderne allerede i denne måned.

Samsung Galaxy Note 10-serien er producentens seneste bud på en high-end mobiltelefon, der kan alt det, og lidt til, som de bedste modeller på markedet skal kunne. I skrivende øjeblik ser den faktisk ud til, at blive læsernes valg til Årets Mobil 2019, hvilket vi får afklaret på mandag. Indtil da tage vi et kig på denne nye spændende udgave af S-Pen-mobilen fra Samsung i en prisvenlig udgave.

Både Galaxy S10 Lite og Note 10 Lite bygger videre på den nuværende serie, som det gode kamera med ultravidvinkel, optisk zoom og et 32 megapixel frontkamera, blandt andet med funktioner som Super Steady, der giver større stabilitet for både foto og video og dermed skarpere billeder.

Læs også: Samsung lancerer Lite-udgave af Galaxy S10

Galaxy Note 10 Lite stadig med stylus

Samsung Galaxy Note 10 Lite kommer med en 6,7 tommer fuld HD Amoled-skærm, der trækkes af et Octa-core-chipset på op til 2,7 Ghz og med 6GB RAM og 128GB lagerplads. Det tyder ikke på at Lite-modellen af Note 10 har plads til MicroSD-hukommelseskort.

Kameraer er der på bagsiden tre af og et enkelt på forsiden. Den primære sensor er på 12 megapixel med blænde f1,7 og optisk stabilisering og akkompagneres af 16 megapixel ultravidvinkel og 12 megapixel telefoto, også med OIS.

Prisen er blevet mindre, men der er heldigvis stadig blevet plads til en S-Pen stylus, og dermed de funktioner og applikationer der kan udnytte denne, blandt andet Samsungs PenUp-tegneapp og Air Command.

“I ti år har Galaxy S- og Galaxy Note-serien haft succes over hele verden. De repræsenterer vores konstante arbejde med at levere branchens førende innovation. Galaxy S10 Lite og Galaxy Note10 Lite vil således introducere de vigtigste premium-funktioner, men til en lavere pris”

siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark.

Læs også: Test og anmeldelse af Samsung Galaxy Note 10+

Samsung Galaxy Note 10 Lite
Samsung Galaxy Note 10 Lite i Aura Silver og Aura Red. Foto: Samsung

Specifikationer på Samsung Galaxy Note 10 Lite

Samsung Galaxy Note 10 Lite specifikationer
Mål og vægt 76,1 x 163,7 x 8,7mm
198 gram
Skærm 6,7″ Super Amoled
2400×1080 pixel
Chipsæt Octa-core, 10nm, op til 2,7 Ghz
Batteri 4500 mAh
RAM 6GB
Lagerplads 128GB
Kamera 12MP f/1,7 med OIS
16MP Ultra vidvinkel f/2,2
12MP Telefoto OIS
32 MP f/2,2 frontkamera
Software Android Android 10
One UI 2.0

Samsung Galaxy Note 10 Lite: Pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy Note 10 Lite præsenteres officielt på CES messen, der løber af stablen den 7 til 9. januar. Dog ved vi allerede nu , at den vejledende pris bliver 4.799 kroner og den lander i butikkerne den 31. januar. Galaxy Note10 Lite kommer i farverne Aura Silver, Aura Black og Aura Red.