Samsung lancerer forbedrede foldbare: Fold4 og Flip4

Samsung har netop præsenteret to nye foldbare telefoner. Her er alt du skal vide om Galaxy Z Flip 4 og Fold 4 med specifikationer, pris og mere.

Samsung lancerer forbedrede foldbare: Fold4 og Flip4

Samsung er nu klar til at fortsætte deres dominans på markedet for foldbare telefoner. Den sydkoreanske elektronikgigant har nemlig i eftermiddags løftet sløret for den nye store foldbare telefon Galaxy Z Fold 4 samt den lille og smarte Z Flip 4. Her er alt der er vigtigt at vide om dem.

Se også: Sammenlign pris på Samsung-mobiler

 Specifikationer på Samsung Galaxy Z Fold 4

Når man først ser den nye Galaxy Z Fold 4 er det svært at se hvad der er nyt. Og det er da også en smule begrænset, for denne gang handler det mere om, at gøre den produktive foldbare telefon til et endnu bedre produkt. Det skal små designforbedringer, softwarefunktioner og bedre ydelse sørge for.

Størrelsen er næsten den samme som sidst års, bortset fra en anelse lavere højde. Den er også få gram lettere og samtidig er den gjort mere holdbar med et forbedret hængsel. For- og bagside er beskyttet med Gorilla Glass Victus+ og der er stadig IPX8-certifikation.

Den store foldbare skærm indeni er stadig 7,6 tommer og har 120 Hz-opdateringshastighed. Lysstyrken er oppe på fine 1.000 nits. Ydeevnen kommer fra den nye Snapdragon 8+ Gen 1. Den fås med enten 256 eller 512 GB RAM.

Samsung Galaxy Z Fold 4 får flere forbedringer.

Kameraer er der tre af på bagsiden. Hovedkameraet er på 50 megapixel med OIS og EIS. Derudover er der telefoto med 3x optisk zoom og et uktravidvinkelkamera. Kamerasensorerne er lånt fra Galaxy S22, så kvalitet er nok derefter – det vil sige rigtig god.

Pris på Samsung Galaxy Z Fold 4

Galaxy Z Fold 4 med 256GB har fået en vejledende pris på 13.999 kroner. Galaxy Z Fold 4 med 512GB har en vejledende pris på 14.999 kroner.

Den nye Galaxy Z Flip 4.

Specifikationer på Samsung Galaxy Z Flip 4

Ifølge Samsung er Z Flip 4 verdens mest populære foldbare telefon – og mon ikke det passer. Den moderne klaptelefon har flot design og byder på noget nyt og anderledes, som mange har fået øjnene op for. Den nye model har, ligesom Fold 4, fået små forbedringer her og der samt bedre ydeevne.

Her er for- og bagside også blevet stærkere med Corning Gorilla Glass Victus+ samt Armor Aluminium.

Flip 4 er også blevet udstyret med Snapdragon 8+ Gen 1, der byder på høj ydeevne og lavere energiforbrug. Og det kan give den kompakte foldbare telefon et bedre batteritid – specielt når det kombineres med et større batteri på 3.700 mAh, op fra 3.300 mAh.

Skærmen er stadig på 6,7 tommer og har 120 Hz-opdateringhastighed. Ydersiden lille skærm er på 1,9 tommer og levere essentielle funktioner. Derudover arver den kamera-setup fra Galaxy S21.

Pris på Samsung Galaxy Z Flip 4

Galaxy Z Flip4 med 128GB har en vejledende pris på 8.699 kroner, Galaxy Z Flip4 med 256GB koster 8.999 kroner, Galaxy Z Flip4 og den med 512GB koster 9.999 kroner.

Se også: Test af mobiltelefoner