Samsung næste foldbare mobil hedder Galaxy Bloom

Samsung har bekræftet at navnet på den foldbare klaptelefon bliver Galaxy Bloom. Og så kan vi lige så godt vænne os til Galaxy S20-navnet.

Samsung næste foldbare mobil hedder Galaxy Bloom

Samsungs administrerende direktør, DJ Koh, har under CES-messen angiveligt afsløret navnet på Samsungs næste foldbare mobiltelefon, der bliver noget anderledes end sidste års Galaxy Fold. Telefonen vi først troede ville blive kaldt Fold 2, bliver en klaptelefon med et blomstrende navn.

I stedet for en enhed der foldes fra mobil til tablet, så minder denne kommende model mere som en traditionel klaptelefon i en meget moderne udgave – ala Motorola Razr. Enhedens navngivning er langt fra Fold 2 og hvad man ellers har set fra Samsung.

Læs også: Samsung Galaxy S20 og Fold 2 lanceres den 11. februar

Navnet bliver Samsung Galaxy Bloom

Navnet på den næste foldbare Samsung-mobil bliver nemlig Samsung Galaxy Bloom, hvilket nok kan forvirre de fleste af os, men der er åbenbart en mening med galskaben.

Det siges nemlig at Samsung primært vil markedsføre Galaxy Bloom til kvinder i deres 20’ere. Inpirationen til navnet og design kommer angiveligt fra nogle af Lancome’s skønhedsprodukter.

Læs også: Samsung har alligevel ikke solgt 1 mio. Galaxy Fold

Samsung Galaxy Bloom
En meget utydelig pllakat, der bakker op om navnet Samsung Galaxy Bloom.

Ingen plastikfilm på skærmen denne gang

Den originale Galaxy Fold havde startproblemer med skærmen, hvorpå en tynd plastikfilm var ment til at beskytte skærmen. Flere anmeldere troede at det kunne pilles af, hvilket endte med at ødelægge skærmen. Samsung redesignede enheden og gemte plastikfilmen bedre. I Galaxy Bloom har Samsung åbenbart planer om helt at droppe denne film, hvor der i stedet vil der anvendes et ultra-tyndt glas.

Rygterne siger at Galaxy Bloom vil kunne optage 8K-video og der kommer både en 4G og 5G-version.

Læs også: Test af Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy S20-navnet også bekræftet

Samtidig skulle DJ Koh have bekræftet navnet på Samsungs næste Galaxy S-serie, vi naturligt først troede skulle hedde Galaxy S11. Men vi kan vidst lige så godt vænne os til Galaxy S20-navnet, der vil blive brugt til tre modeller: Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra. Gad vide om Samsung laver en “Apple”, hvor nuværende Galaxy S10e-model bliver til Galaxy S20 – altså uden “e”. Ligesom iPhone XR blev til iPhone 11, og dermed fik et forøget værdi i forbrugernes øjne.

Samsung Galaxy S20-serie får et 108 megapixel kamera, også med 8K-video.

Sammenlign priser på Samsung Galaxy