Samsung sender sikkerhedsopdatering ud til Galaxy S6 og S6 Edge

På trods af den efterhånden fremskredne alder, modtager Samsung Galaxy S6 og S6 Edge nu opdateringer i Europa.

Samsung sender sikkerhedsopdatering ud til Galaxy S6 og S6 Edge

Tilbage i april fyldte Samsung Galaxy S6 og S6 Edge 3 år. I kølvandet på det, valgte Samsung at fjerne de to modeller fra listen over de telefoner der stadigvæk modtager opdateringer. 

Men i modsætning til hvad man skulle tro, er Samsung nu begyndt at sende sikkerhedsopdateringer ud til de ældre modeller. Og netop på grund af den, i mobilverdenen, høje alder, er der ikke tale om nye funktioner, udelukkende bedre sikkerhed. Det er heller ikke klart, hvorvidt Samsung planlægger flere opdateringer, eller om dette er den endelige softwareversion.

Læs også: Undersøgelse: Samsung-smartphones har oftest fejl

Samsung Galaxy S6 Edge blev af mobilsiden.dk kåret til årets mobil i 2015.

Hvis man stadig bruger en Galaxy S6 eller S6 Edge, så kan opdateringen findes manuelt via softwareopdatering fra telefonens indstillinger. Lige nu er er opdateringen lanceret i Holland, Polen og Bulgarien, og bliver gradvist lanceret i resten af Europa. Så hvis du ikke kan finde opdateringen i dag, frygt ej, den skal nok komme. 

Samsung Galaxy S5 modtager stadig sikkerhedsopdateringer i ny og næ, det er bare en smule tilfældigt om opdateringerne kommer månedligt, hvert kvartal eller årligt. Så man skal ikke forvente en ny opdatering hver måned fremadrettet.