Samsung teaser for sin Iron Man-smartphone

Samsung offentliggør første teaser for den kommende og specialdesignede Iron Man-variant af Galaxy S6 og S6 Edge.

Samsung teaser for sin Iron Man-smartphone

Selv om Galaxy S6 og den kurvede S6 Edge-variant tegner til at blive en stor succes for Samsung, er det ikke ensbetydende med, at man ikke kan eksperimentere med andre skøre projekter.

Sådan et af slagsen teaser Samsung nemlig for på sin Twitter-profil, hvor den tidligere omtalte Iron Man-variant af de to topmodeller er undervejs.

Læs også: Samsung lancerer “Iron Man”-variant af Galaxy S6 næste måned

I tweetet er der vedhæftet et billede af den formodede indpakning af Samsung Galaxy S6 Edge i Iron Man-tema. Den ydre indpakning prydes selvfølgelig af den ikoniske røde farve samt et stort logo af Iron Mans ansigt i guld. Under den røde indpakning gemmer der sig en æske, der også er i guld. Intet er altså overladt til tilfældighederne med denne tematiserede indpakning.

Sammen med billedet fortæller Samsung i tweetet, at den snart kommer og at tilgængeligheden af den særlige smartphone kan variere alt efter område.

Billedet kan meget vel være udsendt en anelse for tidligt af Samsungs PR-folk, for det blev hurtigt slettet igen. Medierne var dog lige så hurtige til at fange et screenshot af tweetet og ikke mindst billedet, som altså ser ud som ovenover.

Iron Man
Sådan kan Iron Man-versionen se ud ifølge en bruger, men det er endnu usikkert.

I butikkerne om få uger

For to uger siden kunne avisen, Korea Times, afsløre Samsungs planer om at føre denne specielle Iron Man-variant på markedet. Her kunne markedsføringschefen for Samsungs mobilafdeling også fortælle lidt om planerne:

“Farven på den nye Iron Man-telefon bliver rød. Vi vil snart beslutte os for andre detaljer efter at have diskuteret det med Marvel Studio. Den vil lanceres enten i slutningen af maj eller begyndelsen af juni,” siger Lee Young-hee.

Læs også: Hårdfør Samsung Galaxy S6 Active lækket på billeder

I forbindelse med rygterne i starten af måneden har en grafiker designet et billede, der viser Samsung Galaxy S6 Edge med den røde Iron Man-farve og med en ramme i guld.

Om det er sådan Samsung vælger at tematisere sine to smartphones, er endnu ikke sikkert. Det vil dog vise sig inden for ganske kort tid, når den bliver en realitet.