Skal DU have en iPhone X i fart?

Efter lang ventetid er den nye iPhone X endelig landet på det danske marked, men den er en dyr sag.

Skal DU have en iPhone X i fart?

Dette er et sponsoreret indlæg

Efter lang ventetid er den nye iPhone X endelig landet på det danske marked, og som enhver anden stiller du nok dig selv spørgsmålet: Er den virkelig så fed som de lovede? Det spørgsmål kan dog besvares ganske kort. Nej det er den ikke. Den en langt federe.

Apple lovede, at iPhone X skulle blive en ad de bedste mobiltelefoner, der nogensinde er fremstillet og man må sige, at de ikke har sparet på noget for, at få det løfte til at gå i opfyldelse. Så hvad er det, der gør at den er så fed som de siger? Læs med herunder, hvor vi ser lidt nærmere på den nye iPhone X.

Ufatteligt lækkert design

Noget af det allerførste, som man opdager når man får en iPhone X i hånden er, at den har en god vægt. Det giver et indtryk af, at man sidder med en kvalitetstelefon, der ikke virker plastikagtigt. Der er med at finde den helt rette balance og det har Apple klaret til perfektion.

Den nye iPhone X har desuden en helt ny edge-to-edge skærm, som vi kender dem fra de nyere Samsung telefoner. Apple har altså taget ved lære af konkurrenten. Det betyder dog ikke, at den bare er en kopi af en Samsung Galaxy, tværtimod. Apple har tage ideen og gjort den til deres egen. Skærmen har en knivskarp opløsning, der er baseret på OLED-teknologi.
Man opdager nok også hurtigt, at den velkendte hjem-knap er blevet fjernet, hvilket er med til at give iPhone X et mere strømline og elegant look. Det klæder den utroligt godt og har naturligvis den konsekvens, at man ikke længere kan benytte Touch ID længere. Nu bruger man i stedet sit eget ansigt til at låse op med.

Fantastisk kamera

Face ID er navnet på den nye funktion, som man benytter til at låse sin iPhone X op med. Det er en teknologi, der er i stand til at håndtere utrolige mængder data på samme tid. Det betyder, at iPhone X kan genkende dig selvom du bliver ældre, tager hat på eller får briller og skæg. Teknologien er imponerende og ganske banebrydende.
Det betyder dog ikke, at man kan narre Face ID, for Apple har naturligvis sørget for, at det kommer med en imponerende mængde sikkerhedsfunktioner. Man er altså helt tryg.
Udover at kunne genkende dit ansigt har iPhone X også et kamera, der er de tidligere modellerlangt overlegent. Faktisk er der så mange funktioner ved kameraet, at man kan tage billeder, der ser helt professionelle ud, selvom det bare er en mobil telefon.

iPhone X
Foto: Apple

Kvalitet koster penge

Som man nok har opdaget, så er iPhone X en ganske kostbar telefon, men det siger jo sig selv med de mange fantastiske funktioner. Sådan er det jo altid med iPhones. De er enormt fede og teknologisk imponerende, men man får også lov til at betale for dem. Faktisk er iPhone X så dyr, at mange danskere ikke har råd til at betale for den. Men har man råd, så får man også årets absolut fedeste mobiltelefon.

Køb din iPhone X allerede i dag

Som man nok kan regne ud, så er iPhone X hurtigt blevet meget populær og alle der er noget, vil have fingrene i deres eget eksemplar. Derfor er det med at være hurtigt, så man kan få en før de bliver udsolgt. De går nemlig som varmt brød trods den høje pris.
Det er dog vigtigt, at man overvejer, hvordan man vil betale den før man bestiller. Det er jo ikke sikkert, at man kan betale den kontakt lige med det samme, så hvad gør man? Det kan være at man skulle overveje et minilån.
Kviklån kan rent faktisk vise sig at være en god løsning, hvis man kan betale tilbage i en fart. Der findes dog så mange lånudbydere, at man nemt kan miste overblikket. Derfor vil vi anbefale, at man besøger tjek-laan.dk allerede i dag, for der finder man en række af de bedste kviklån i landet.
Man kan se de forskellige lån, der er til rådighed og hvad det koster i renter. Vælg de tre bedste og tag kontakt til udbyderne, så kan det være, at du kan forhandle en rigtig god pris. Med tjek-laan.dk kan du få din nye iPhone X i en fart og opleve fremtiden mobiltelefon på egen hånd. God fornøjelse.