Skarpe fotos af LG’s Nexus 5X slipper løs

Google afløser til Nexus 5 er blevet fanget på kamera. De nye fotos viser alle detaljer frem.

Skarpe fotos af LG’s Nexus 5X slipper løs

Den amerikanske nyhedsblog AndroidPIT har fået fingrene i, hvad der ligner de mest overbevisende fotos af LG’s kommende Nexus 5X hidtil.

Der er tale om afløseren til den snart to år gamle Nexus-mobil fra Google som sidste år blevet afløst af den kolossalt store Nexus 6 telefon. Til de brugere der ønsker sig et mere lommevenligt alternativ er Nexus 5X derfor den oplagte afløser.

Den nye Nexus ses afbilledet ved siden af Nexus 5 nedenunder, og der ses det, hvordan den nye model vil fastholde plastkonstruktionen, men samtidig vil være betragteligt slankere.

Knapperne er rykket lidt sydpå, mens bagsiden nu prydes af et nyt kamera med tripel-flash, en infrarød sensor, samt en fingeraftrykslæser.

Se også: LG Nexus 5X får uofficiel pris og lanceringsdato

LG Nexus 5x
LG Nexus 5X (øverst) ses ved siden af LG’s forrige Nexus 5 fra 2013

En overkommelig pris

Prisen på den kommende Nexus 5X rygtes til at være lavere end de godt fem tusinde kroner som topmodeller typisk koster. Startprisen vil lyde på 400$, eller små tre tusinde kroner, hvilket vil placere telefonen i konkurrence med subtop-telefoner som Motorola Moto X Play, Honor 7 eller OnePlus 2.

Specifikationerne regnes dog med at være mere en kapable, med en hexa-core processor, 3GB RAM, 16/32GB lagerplads og naturligvis en garanti for at være først med den allernyeste software fra Google.

Flere kilder peger på at lanceringen af LG Nexus 5X vil foregå den 29 september, hvor den vil ledsages af den Huawei-producerede topmodel Nexus 6X.

Læs også: Ny LG Nexus 5 – Specifikationer lækket