Sony inviterer til IFA-keynote: Sådan ser du med hjemmefra

I morgen løfter Sony sløret for nye produkter - formentlig de nye Xperia XZ1-topmodeller. Det kommer til at ske ved IFA-messen i Berlin klokken 13:00.

Sony inviterer til IFA-keynote: Sådan ser du med hjemmefra

Den store IFA-messe i Berlin står for døren fra på fredag helt frem til på onsdag i næste uge, og traditionen tro tyvstarter flere smartphoneproducenter med events dagen før. Det gælder også for Sony, som nu har udsendt en invitation til en event, der finder sted i morgen klokken 13:00.

Sonys hjemmeside tælles der ned til i morgen, og på siden skriver producenten: ”Se vores seneste produkter ved Europas største teknologimesse. Kom i hjertet af vores keynote ved at livestreame den”.

Læs også: Sony Xperia XZ1 – pris og fotos ude

På hjemmesiden er der ikke mange antydninger af, hvad der er i vente, men på baggrundsbilledet ses dog svagt hvad der ser ud til at være forbrugerelektronik inden for flere forskellige kategorier såsom øretelefoner, hovedtelefoner, højttalere og telefoner. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at Sony præsenterer noget nyt inden for alle disse produktkategorier.

Det må dog anses som værende meget sandsynligt, at hovedattraktionerne ved Sonys IFA-event bliver de to nye topmodeller Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact. I de forgangne uger er der lækket både hands on-billeder, pressefotos, specifikationer og priser på de to smartphones, så dem får vi med al sandsynlig at se i morgen.

Sådan følger du med hjemmefra

Som altid vil det være muligt at livestreame Sonys keynote i morgen klokken 13:00. Det kan du enten gøre ved at klikke dig ind på Sonys hjemmeside og scrolle midt ned på siden, hvor der allerede er lagt en livestream ind. Den starter først på minuttet, oplyser Sony desuden. Du kan også følge med i denne artikel, hvor Sonys livestream er lagt ind nedenfor.

Mobilsiden.dk dækker naturligvis alle de største Sonys event i morgen.