Sony teaser for MWC-event den 26. februar

Sæt kryds i kalenderen ud for mandag den 26. februar. Der afholder Sony nemlig en event ved Mobile World Congress i Barcelona.

Sony teaser for MWC-event den 26. februar

Mandag den 26. februar lancerer Sony efter alt at dømme en eller to nye smartphones i forbindelse med dette års Mobile World Congress i Barcelona, som finder sted i perioden 26. februar til 1. marts. Producenten har nemlig offentliggjort en teaser på Twitter i form af en 23 sekunder lang video.

Læs også: Avis: Sony vil bruge OLED-skærme fra LG

I videoen ses en hånd og noget grafik, der muligvis peger i retning af et kurvet design. Meget mere kan ikke udledes fra videoen, som afsluttes med hashtagget #SonyMWC og datoen 26. februar 2018.

Det er ikke helt utænkeligt, at Sony er på vej med en kurvet smartphone. For tre uger siden kom det frem, at Sony arbejder med fleksible OLED-skærmpaneler, og det er LG, der er leverandøren. Tanken bag brugen af bøjelige OLED-skærmpaneler er ifølge en sydkoreansk avis at kunne lave foldbare smartphones.

Læs også: Nu ryger jack-porten fra Sonys smartphones

Det er uvist, om det, der vises frem, bliver et færdigt slutprodukt, som snart kan købes i butikkerne, eller om vi blot kan forvente en tidlig prototype. Der er naturligvis slet heller ikke sikkert, at Sony allerede afslører en kurvet smartphone – eller en smartphone med OLED-skærm for den sags skyld.

For en lille måneds tid siden blev der angiveligt lækket billeder af to Sony-mobiler, og det ventes, at Sony er på vej med en smartphone med en ekstra aflang 18:9-skærm. Denne smartphone kommer ikke længere med en 3,5 mm port til tilslutning af jackstikket.

Hvad Sony helt præcist afslører på søndag, er altså fortsat noget uvist, men forventningen er, at Sony omsider går nye veje designmæssigt og afslører noget, der ikke har samme design som de mange seneste smartphones fra Sony.