Sony Xperia 5 Plus får jackstik og stereohøjtalere

Nye billeder og ny video viser Sonys næste flagskib, hvor der både er fundet plads til to frontvendte højtalere og et jackstik.

Sony Xperia 5 Plus får jackstik og stereohøjtalere

I september sidste år løftede Sony sløret for Xperia 5, og nu ser producenten ud til snart at være klar med en efterfølger. I hvert fald viser lækkede billeder, hvordan Sony Xperia 5 Plus kommer til at se ud.

Læs også: Test: Sony Xperia 5 – Den bedste Sony i lang tid

Telefonen ligner til forveksling sin mindre forgænger, dog med et større 6,6-tommer OLED-display, som er omgivet af tyndere kanter i top og bund. Xperia 5 Plus ser desuden ud til at få frontvendte stereohøjtalere.

Telefonen er 9,3 mm tyk ved kameraøen, resten af telefonen nøjes med en tykkelse på 8,1 mm. Ligesom med Xperia 5, så har Xperia 5 Plus power-knappen på højre side, med fingeraftrykslæseren indbygget i knappen. På hver sin side af powerknappen finder man henholdsvis lydstyrketasten og den dedikerede kameraknap. Sony fandt ikke plads til et jackstik i Xperia 5, men har inkluderet et i toppen af Xperia 5 Plus.

Læs også: Test: Sony Xperia 1 – En betagende skærm

Med hensyn til kameraopsætningen, har Xperia 5 Plus et 8 MP kamera på fronten og et firdobbelt kamerasetup på bagsiden, som blandt andet inkluderer en Time-of-Flight-sensor.

Resten af telefonens specifikationer kender vi stadigvæk ikke så meget til, men eftersom Xperia 5 kom med Qualcomms Snapdragon 855, regner vi med at se Snapdragon 865 i Sonys kommende flagskib.