Sony Xperia Z2 bliver forsinket, Z2 Tablet til tiden

Sony kan ikke følge med efterspørgslen på deres nye flagskib og må udskyde lanceringen visse steder i Europa

Sony Xperia Z2 bliver forsinket, Z2 Tablet til tiden

Sonys kommende flagskib må desværre udskyde sin ankomst til Europa, på grund af den store efterspørgsel. Sony Danmark maner til tålmodighed, for de forventer at de første danske leverancer vil først ankomme i starten af maj måned.

Sony Danmark forklarer, at forsinkelsen skyldes uventet høj efterspørgsel i nøglemarkeder som England, Tyskland og hjemmelandet Japan. Fremfor at udfylde ordrerne drypvist foretrækker Sony, at have et rimeligt lager af enheder forud for lanceringen i Danmark.  

Læs også: Sony Xperia Z2: Mobilen til video-entusiasten

Xperia Z2 blev fremvist for offentligheden ved MWC den 25nde februar i Barcelona, og imponerede med sin 4K optagelse, støjreducerende hovedtelefoner, samt 5,2 tommer HD-skærm pakket i en vandtæt aluramme.

Sony Danmark, bekræfter til gengæld, at den ligeså imponerende Xperia Tablet Z2 er på vej til Danmark og at den vil ramme det danske marked i starten af april som planlagt.

Læs også: Sony Xperia Z2 Tablet – Design og formfaktor

Z2 Tablet blev også fremvist ved MWC, og kan, udover at være vandtæt, bryste sig af at være verdens letteste og tyndeste 10-tommer tablet.