SoundSport Free – trådløse sports hovedtelefoner fra Bose

SoundSport Free er en ny 100% trådløs hovedtelefon fra Bose, hvor træning og motion er i hovedsædet.

SoundSport Free – trådløse sports hovedtelefoner fra Bose

Trådløse hovedtelefoner til træning er efterhånden et must. Når man først har oplevet ikke at skulle bekymre sig om en ledning, der kan komme i klemme, så hovedtelefonen falder ud, så er det svært at vende tilbage. Bose præsenterer nu en helt nyt helt trådløst sæt hovedtelefoner, som er henvendt til sportsudøveren.

Bose Soundsport Free
Ørepropperne på SoundSport Free skulle sikre en optimal pasform. Foto: Bose

Bose Soundsport Free er skabt til at levere uovertruffen lyd, i et lækkert design med en pasform som gør dem idelle til træning. Hver øreprop vejer 18 gram og er ca. 3cm på hver led. Der er ingen ledning imellem de to hovedtelefoner, så man uden problemer kan bevæge sig frit. 

På teknologi siden huser de et helt nyt antennesystem, som skulle give en stærk og pålidelig forbindelse imellem begge ørepropper og smartphone, uanset om du sidder med telefonen i hånden eller om den ligger i sportstasken. Batteritiden er lovet til ca. 5 timer og de kommer selvfølgelig med opladeligt batteri.

Læs også: Plantronics BackBeat FIT 305 anmeldelse

De er selvfølgelig bygget til at modstå sved og vand, med en IPX rating på 4. Med Bose’ StayHear+ Sport ørepropper, skulle hovedtelefonerne sidde godt fast, så løb og anden aktiv træning med dem ikke bliver irriterende… der er nemlig ikke noget værre end hovedtelefoner der falder ud uventet.

Bose Soundsport Free
Opladningsetuiet til Bose SoundSport Free giver op til 10 timers lyttetid. Foto: Bose

SoundSport Free bliver leveret med et såkaldt opladningetui. Når du er færdig med at bruge dem, smider du dem i etuiet, ligesom med et par briller, og så er de ladet op og klar til næste gang. Etuiet giver ca. 10 timers driftstid. Skulle du dog glemme at komme hovedtelfonerne i etuiet og dernæst glemme hvor du har lagt dem, så kan man med Bose’ Connect app bruge funktionen “Find My Buds”, hvorefter app’en fortæller dig hvor du sidst har brugt dem, så du forhåbentlig lettere kan lokalisere dem. Bose SoundSport Free kommer i tre farver; sort, midnatsblå og citrongul samt lys orange og midnatsblå. Prisen på et sæt er kr. 1.699. De kan findes i butikker fra i dag.