Specifikationer på OnePlus Nord2 lækket – den bliver hurtig

Specifikationer på den kommende afløser til OnePlus Nord, Nord2, er lækket. OnePlus Nord2 kunne blive den hurtigste i prisklassen.

Specifikationer på OnePlus Nord2 lækket – den bliver hurtig

Der er masser af nyt fra OnePlus i disse dage, hvor de netop har lanceret budgettelefonen OnePlus Nord CE 5G, som ligner et godt kompromis mellem pris og kvalitet. Men Nord CE skulle ikke ses som en afløser til den originale Nord, selvom deres priser lige nu er meget tætte. OnePlus gør nemlig klar til lancering af Nord 2 i den nærmeste fremtid, men inden da er specifikationer på den lækket. Og med viden omkring disse specifikationer, så kunne OnePlus Nord2 meget vel blive den hurtigste telefon i prisklassen.

Læs også: Den allerede billige OnePlus Nord N100 er nu endnu billigere

Flagskibsydelse til billigere penge?

Og hvorfor skulle den så blive så hurtig? Siden lanceringen af den originale OnePlus One i 2014, så har producenten været en fast kunde hos den amerikanske chipproducent Qualcomm. Der fandt man den fremragende Snapdragon 765G i den første Nord-telefon og fx topmodellen Snapdragon 888 i nyeste OnePlus 9. Men dette kunne meget vel ændre sig i Nord2, hvor OnePlus kunne gå andre veje.

Det tyder nemlig på, at OnePlus i Nord2 vil benytte et Mediatek-chipset. Og for dem af jer der kender til Mediatek, så ryster flere sikkert på hovedet. Pas på med det. Der skulle nemlig være Mediatek Dimensity 1200 at finde i Nord2 – et chipset som viser imponerende ydelse. Sammenlignet i flere benchmarks har Dimensity en ydelse, som svarer til Snapdragon 865 og 870. Og det er ret vildt, da Dimensity 1200 derudover er et meget billigere chipset – hvorfor det kan sidde i en billigere telefon som OnePlus Nord2. Betyder det at vi får flagskibs-lignende ydelse i en mellemklassetelefon? Det kunne det meget vel. Hertil skal det siges, at Dimensity 1200 formentlig ikke er helt så godt optimeret til spil og applikationer som Snapdragon, men mon ikke der bliver arbejdet på dette.

Se også: Sammenlign pris og kvalitet på OnePlus

Specifikationer på OnePlus Nord2

Der er ikke kun informationer om chipsettet i Nord2 der er lækket – der er meget mere. Nord2 kommer med en 6,4 tommer AMOLED-skærm med 90 Hz og fuld HD-opløsning – med en fingeraftrykslæser i skærmen.

Her er også et 4.500 mAh batteri, 30W-hurtigopladning og måske endda 65W.

Angiveligt vil den have et design ala OnePlus 9-serien med en Sony IMX766 hovedkamerasensor på 50 megapixel. Derudover en ultravidvinkel og en lille 2 MP sensor til fx dybdemåling. Frontkameraet har en 32 MP sensor.

Hvornår afsløres OnePlus Nord2?

Det forventes at OnePlus vil løfte sløret for OnePlus Nord2 den 9. juli, men der er ikke bekræftet et tidspunkt endnu. Prisen på OnePlus Nord2 forventes at blive en anelse over Nord CE 5G.

Se også: De billigste priser på OnePlus-telefoner

Seneste nyt om emnet

Ja vi fulgte selvfølgelig op på artiklen. Daniel Søgaard Hald fortsatte historien. 10/6/2021 fulgte vi op med nyheden; OnePlus Nord CE 5G er officiel – den bedste i klassen? – Artiklen finder du her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..