To Samsung-mobiler spottet: Galaxy Note 5 og ny Galaxy S6

Samsung er på vej med ny variant af Galaxy S6 og den kommende Galaxy Note 5, som går under navnene Project Zen og Noble.

To Samsung-mobiler spottet: Galaxy Note 5 og ny Galaxy S6

Hjemmesiden SamMobile kan gennem en IMEI-database afsløre, at Samsung har to nye topmodeller undervejs. Det er to hidtil ukendte smartphones, der har modelnavnene SM-G928S og SM-N920F.

Læs også: Samsung Galaxy S6 Active er undervejs

Den første, SM-G928S, lader til at være en ny variant af Samsung Galaxy S6 med modelnummeret SM-G920. Hvad forskellen mellem den allerede eksisterende Galaxy S6 og den nye variant er, fremgår endnu ikke af hjemmesiden.

Galaxy S6-varianten går internt hos Samsung under kodenavnet Project Zen, lader SamMobile sig fortælle, mens Samsung Galaxy S6 under udviklingen hed Project Zero som symbol på Samsungs genopfindelse af sin Galaxy S-serie. Ud over hjemlandet, Sydkorea, vil den også finde vej til USA og visse europæiske lande.

Læs også: Samsung Galaxy S6 kommer i en ny farve

Den anden model, SM-N920F, er med stor sandsynlighed den kommende Galaxy Note 5, idet modelnummeret minder en helt del om forgængerens, som er SM-N910x. Hjemmesiden mener at vide, at Galaxy Note 5 ikke lanceres før september måned. Den kommende Galaxy Note 5 har fået tildelt kodenavnet Project Noble.

Et tidligere rygte peger på, at Samsung med Galaxy Note 5 kan introducere et højopløseligt 4K-skærmpanel på vilde 2160 x 3840 pixels. Det vil bringe pixeltætheden op på hele 576 pixels per tomme.

Læs også: Samsung Galaxy Note 5 kan introducere Ultra HD-skærme

Alle modelnumre på de to smartphones spottet

Samsung har tradition for at lancere sine smartphones med en lang række forskellige modelnumre alt efter hvilke markeder, de skal lanceres på. Dem har SamMobile også fået fingrene i, som ser ud som følger:

Ny Galaxy S6-variant (Project Zen)

  • SM-G928A (Nordamerika)
  • SM-G928S (Sydkorea)
  • SM-G928F (Europa)
  • SM-G928V (Nordamerika)

Galaxy Note 5 (Project Noble)

  • SM-N920F (Europa)
  • SM-N920S (Sydkorea)
  • SM-N920K (Sydkorea)
  • SM-N920A (Nordamerika)
  • SM-N920V (Nordamerika)

Videre nyt om Smartphone

Emnet er stadig aktuelt. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 28/4/2015 blev sagen bragt videre med en artikel om Tv-boksen Nexus Player til salg i den danske Google Store – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Se de seneste nyhede om temaet her.