Top 10 smartphones i september

Her er månedens mest efterspurgte mobiltelefoner på mobilpriser.dk

Top 10 smartphones i september

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver et indblik i, hvilke telefoner der er mest eftertragtede i den foregående måned.

Vær opmærksom på, at listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen, som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Se også top 10 for august måned.

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i september 2016:

Top 10 september
Foto: Mobilsiden.dk

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Apple lille iPhone SE er stadigt den mest populære mobil og figurerer nu i næsten dobbelt så mange søgninger som nummer to og tre til sammen.

Top 5 er også uændret i forhold til forrige måned, Apple tager de to først pladser, mens Samsungs to S7-topmobiler og dens prisvenlige, kompakte A3’er forblive på femtepladsen.

En nyhed vil dog sandsynligvis snart stryge til tops. Apples iPhone 7 er netop begyndt at dukkke op i statistikkerne, og vil givetvis vippe enten første eller andenpladsen af pinden, når denne får en hel måned at konkurrere på.

To øvrige Android-telefoner gør en god figur, givetvis på grund af en skarp pris og gode egenskaber: LG Nexus 5X og Huawei P9 Lite.

Top 10’en afrundes af feltets eneste phablet, Apples iPhone 6S Plus, samt den afgående iPhone 6.

Seneste nyt om Mobiltelefoner