Twitter-læk: Her er de nye Nokia-telefoner

Nokia sandsynligvis troppe op med to nye telefoner til åretsMWC-messe i Barcelona.

Twitter-læk: Her er de nye Nokia-telefoner

To lækkede fotos fra den notoriske Twitter-lækker Evan Blass indikerer, at Nokia har to nye telefoner i pipelinen: den billige Nokia 1 samt en forfinet Nokia 7 version døbt Nokia 7+.

Nokia 1 kommer med al sandsynlighed til at udgøre bundproppen i Nokias smartphone-kollektion, under de i forvejen prisvenlige Nokia 2 og Nokia 3.

Telefonen på det lækkede foto ligner da også en smartphone som er skabt til udelukkende at tage sig af de mest basale opgave. Displayet er ikke stort her og der er ingen fancy features at spore ud over en flash til bagsidens kamera.

Bagsidens plast kan dog i bedste Nokia-manér vise sig at være udskiftelig.

Se også:  Nokia-comeback: overhaler Sony, Google og OnePlus

Nokia 7
Nokia 7+ bliver den første Nokia-smartphone med 18:9 display. Foto: Twitter.com (@evleaks)

Nokia 7+ med 18:9 display

Mest interessant blandt de to lækkede telefoner bliver sandsynligvis Nokia 7+, en telefon som ifølge Evan Blass vil bygge på Googles forsimplede Android One-styresystem.

En anden bemærkelsesværdig feature er displayet som nu får det aflange 18:9 format, hvilket gør det muligt for Nokia at klemme et rygtet 6 tommer stort Full HD+ display ned i en forholdsvis kompakt telefon.

Mobilen forventes at få en Snapdragon 660 processor ombord parret op med 4GB RAM og 64GB lagerplads. På kamerafronten ses et dobbeltmodul signeret af Zeiss. Her forventes de to kameraer at supplere hinanden, hvor det ene er vidvinklet mens den anden giver 2x optisk zoom.

Præcis hvad de telefoner vil byde på, bliver med al sandsynlighed konkretiseret ved et planlagt presseevent den. 25 februar forud for MWC-mobilmessen i Barcelona.

Læs også:  Nokia 7 er ude – men kun i Kina