Vi kan få iPhone 15 Ultra i stedet for 15 Pro Max

Når iPhone 15-serien kommer om få uger, kan vi få en iPhone 15 Ultra i stedet for 15 Pro Max - sådan lyder et nyt rygte.

Vi kan få iPhone 15 Ultra i stedet for 15 Pro Max

iPhone 14-serien var ikke engang rigtig kommet på markedet, inden der gik rygter om, at iPhone 15 Pro Max ville blive kaldt iPhone 15 Ultra.

Årsagen til ændringen var Apples ønske om at differentiere iPhone Pro og iPhone Pro Max. Hvis vi antager, at Apple vil fortsætte på denne måde i de kommende generationer, kan man blive nødt til at købe den største model for at få glæde af de bedste nye funktioner.

Se også: Rygter om iPhone 15

Bliver iPhone 15 Pro Max til 15 Ultra?

Derefter ændrede tonen sig og man mente, at den største iPhone 15-variant, stadig ville blive en Pro Max. Apple vil stadig levere et par eksklusive funktioner til 6,7-tommers Pro-modellen, for eksempel telezoomkameraet, der vil markere periskopkameraernes ankomst til iPhone.

Med mindre end en måned til Apples iPhone 15-event har vi nu et rygte, der hævder, at iPhone 15 Pro Max alligevel vil få det nye navn, iPhone 15 Ultra.

Rygtet kommer fra Apple Insiders Andrew O’Hara. Han har hørt fra “flere kilder”, at iPhone 15 Ultra-navnet er på vej.

“Flere kilder har fortalt mig, at Apple rent faktisk vil bruge navnet ‘iPhone 15 Ultra’ til den professionelle telefon i plusstørrelse,” siger O’Hara.

Se også: Hvilken pris får iPhone 15?

Ultra giver mening for Apple

Uanset hvad, så må Apple have taget en beslutning. Hvis Apple går over til Ultra-branding på iPhone, må de have besluttet ændringen for længe siden for at nå at kunne udvikle alt marketingmaterialet og iPhone 15 Ultra-æskerne.

På samme måde skal operatører og tilbehørsproducenter forberede markedsføringsmateriale til at sælge enheden/tilbehøret.

Det giver mening for Apple at skifte til Ultra-betegnelsen på iPhone. Den repræsenterer det bedst mulige, en smartphone kan sælge lige nu. Apple bruger også allerede Ultra til Apple Watch Ultra og M2 Ultra-chippen.

Se også: Priser og tilbud på iPhone 15

iPhone 15 lancering ventes at blive den 15. september

Formentlig bliver der lækket mere information om dette, hvis Apple skifter navn til 15 Ultra og dropper 15 Pro Max.

Lanceringen af den nye iPhone 15 serie ventes at finde sted den 12. september.

Se også: Find en af de bedste kameratelefoner