Video ude: her er Sonys fikse Xperia XZ1 Compact

Billeder af Sonys Xperia XZ1 Compact-model for efteråret er netop sluppet ud.

Video ude: her er Sonys fikse Xperia XZ1 Compact

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Sonys Compact modeller har længe nydt stor succes herhjemme, da selskabets miks af Android, stærke komponenter og kompakte dimensioner længe har eksisteret alene på markedet.

Sony Xperia X Compact begynder dog at vise alderdomstegn i en branche hvor udviklingen skrider hastigt frem. Derfor er tiden også moden til en afløser som nu er lækket for første gang: Xperia XZ1 Compact.

Nyhedsbloggen 91mobiles har fået fat i en videorendering af Sonys kompakte telefon som, ifølge rygterne, står til en debut tidligt i september i forbindelse med IFA-messen i Berlin.

Læs også:  Sony i samarbejde om 18:9 displays

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

På videoen ses hvordan Sony holder fast i deres karakteristiske kantede design, som blandt andet kendetegner Xperia XZ og XZs. Telefonen ser samtidig ud til at arve metalkonstruktionen fra sin større forgængere.

I bunden er en USB-C port og toppen giver plads til et jack-stik – hvorvidt Sony holder fast i det vandtætte design er dog uvist. Knappernes placering er dog markant forbedret i forhold til tidligere modeller – volumenknapperne er nu nemmere at nå, mens power-knappen fortsat bijobber som fingeraftrykslæser.

På bagsiden ses et enkelt kameramodul som er flankeret af en LED-flash og en mulig blaster til laserfokusering. Dens opløsning er ikke udspecificeret, men et godt bud er at den vil arve det nye 19 megapixel modul som Sony introducerede i foråret 2017.

Med renderingerne bliver nøglespecifikationer samtidig bekræftede. Dimensionerne lyder på 129,5 x 64,5 x 9,4mm omkring et 4,6 tommer stort display. Kræfterne leveres af en Snapdragon 835 octa-core ledsaget af 4GB RAM samt et 2.600 mAh stort batteri.

Se også:  Sonys efterårskollektion lækket: her er XZ1-familien

Seneste nyt om Mobiltelefoner