Video viser dummy-udgaver af iPhone X Plus og iPhone 9

En ny video viser såkaldte dummy-udgave af to af dette års tre kommende iPhones - nemlig den 6,5" store iPhone X Plus og den 6,1" store iPhone 9.

Video viser dummy-udgaver af iPhone X Plus og iPhone 9

Sommeren er over os, og det betyder, at vi så småt nærmer os Apples store, årlige iPhone-event i starten af september. Det har de seneste mange år også betydet, at Apples nyheder bliver lækket mange måneder i forvejen, og det ser, ikke overraskende, ud til at gentage sig igen i år.

Læs også: Analytiker: Sådan bliver Apples tre iPhones i 2018

Hjemmesiden 9to5Mac har nemlig, sammen med Twitter-brugeren shaimizrachi, offentliggjort en video og et sæt billeder, der viser to af de tre kommende iPhones.

Der er tale om såkaldte dummy-udgaver – altså ikke-fungerende plastikudgaver til at teste covers – af de to største iPhones, som Apple lancerer i år. Den ene måler 6,5” og menes at være en iPhone X Plus, mens den anden måler 6,1” og menes at være en lidt større discount-udgave af iPhone X med en LCD-skærm og kun et enkelt bagkamera. Som det ses i videoen, ser begge telefoner ud til at beholde samme design som den nuværende iPhone X.

Netop den almindelige 5,8” iPhone X er ikke at finde i denne video, og der er måske heller ikke så meget nyt at vise på det punkt, for den ventes at blive helt magen til sidste års udgave.

iPhone X 2018
Foto: 9to5mac.com

De to dummy-udgaver ser ud til at stemme overens med tidligere renderinger og oplysninger om de kommende iPhones. For en måned siden blev der afsløret knivskarpe renderinger af 6,1”-modellen, som altså ventes at være den almindelige iPhone 9. Her ses helt de samme placeringer af kameraet, højttalerne i bunden og Lightning-porten.

For nyligt gav en analytiker sit bud på priserne på de tre kommende iPhones. Oversat til danske priser er det muligt, at den billige 6,1” udgave får en pris på 6.199 til 6.749 kroner, mens den normale iPhone X på 5,8” vil blive en tand billigere end den nuværende iPhone X med en pris på 7.999 kroner. Til sidst er der den 6,5” stor iPhone X Plus, som ventes at få samme pris som den nuværende iPhone X: 8.899 kroner.

Læs også: Apple har store forventninger til den kommende budget iPhone

Ud over kameraerne vil den billigere iPhone 9 skille sig ud ved at have en ramme, der er fremstillet af aluminium, mens de to iPhone X-modeller fremstilles af rustfrit stål. iPhone 9 får desuden et traditionelt batteri, hvor iPhone X og X Plus får et L-formet batteri, der udnytter pladsen bedre. De får desuden OLED-skærme, mens iPhone 9 må nøjes med en LCD-skærm. Dog vil LCD-skærmen stadig gå helt ud til kanterne ligesom på iPhone X.

iPhone 9 vil desuden skille sig ud ved ”kun” at have 3 GB RAM ligesom den nuværende iPhone X, mens næste generations iPhone X og X Plus opgraderes til 4 GB RAM. Det stemmer overens med en benchmarktest, som er blevet offentliggjort via appen Geekbench. Her ses en ukendt iPhone-model med iOS 12, som er blevet testet med 4 GB RAM. I testen scorer den hele 10.912 point – omkring 8 % mere end sidste års iPhones.