Vind en ny premium-telefon hvert år resten af dit liv

Vind en ny premium-mobil fra OnePlus hvert år resten af dit liv - se her, hvordan du deltager i en af de fedeste konkurrencer i årevis.

Vind en ny premium-telefon hvert år resten af dit liv

OnePlus har sat gang i en af de mest spændende konkurrencer i årevis – man kan nemlig vinde et livslangt forbrug af selskabets flagskibsmodeller.

Det er med mobilproducentens Black Friday-kampagne, den virtuelle skattejagt Operation Black Box, at præmien sættes på højkant. Brugerne skal begive sig ud på jagt efter mystiske sorte bokse med forskellige præmier, hvor hovedpræmien altså så er et livslangt forbrug af OnePlus flagskibsmodeller.

Se også: De bedste OnePlus telefoner

Ny topmobil gratis resten af dit liv

Den første telefonpræmie i rækken bliver OnePlus 10 Pro 5G og derefter er vinderen sikret en OnePlus flagskibsmodel én gang om året resten af livet.

Hovedpræmien ligger i en såkaldt Golden Box, som man skal finde koordinaterne på ved hjælp af ledetråde på OnePlus’ sociale kanaler og OnePlus.com. Derefter skal boksen findes ved hjælp af Google Street View.

Det er muligt at deltage i konkurrencen frem til den 30. november.

Foruden hovedpræmien i Golden Box er der præmier som OnePlus 10T 5G eller OnePlus Nord 2T 5G til en særlig god Black Friday-pris.