Vind Motorola Edge 20 til værdi af 3.699 kroner

I næste uge sætter vi Motorola stævne til en snak om deres telefoner og produkter i Danmark. I den anledning kan du vinde Motorola Edge 20.

Vind Motorola Edge 20 til værdi af 3.699 kroner

I næste uge, tirsdag den 7. september, får vi Motorolas danske landechef Thor Gøtz i studiet til en snak om Motorolas produkter og position i Danmark.

Vind mobil til 3.699 kroner

Samtidig får du mulighed for at stille spørgsmål til Motorola om deres produkter og om deres planer for Danmark. Bidrager du med et spørgsmål deltager du automatisk i konkurrencen om den nye mobil Motorola Edge 20.

Den har en værdi af 3.699 kroner. Vinderen bliver annonceret i videoen, når den bliver publiceret på vores YouTube-kanal Teknofil.

Vi skal have dit spørgsmål senest tirsdag den 7. september kl. 10.00, hvis du skal deltage i lodtrækningen om telefonen. Du kan stille dit spørgsmål til Motorola herunder playeren eller sende det til os på info@mobilaps.dk.

Du kan i øvrigt læse vores test af Motorola Edge 20 og se, om den ikke skulle være værd at stile efter.

Se også: Nyheder om telefoner

 

Historien følges op

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet nyt i sagen. Lasse Olsen fandt det relevant at følge op på temaet. 20/8/2021 gik vi videre med sagen Konkurrence: Vind motorola moto g9 plus – Du finder artiklen her. Læs også seneste nyt om emnet her.