Xiaomi laver genial reklame for Redmi K20 Pro

Xiaomi har lavet en ret genial udendørs reklame, der nok skal give dem opmærksomhed. Hvad mon OnePlus siger til denne?

Xiaomi laver genial reklame for Redmi K20 Pro

Xiaomi lancerede i sidste uges deres såkaldte “Flagskib Killer 2.0”, hvis største konkurrent er, den også nylancerede, OnePlus 7. Begge smartphones indeholder lignende specifikationer, men Xiaomi er slet ikke i tvivl om at deres er den bedste af de to. 

I nye udendørs reklamer har de valgt en ret aggressiv placering, nemlig klods op af store OnePlus 7-reklamer. OnePlus 7 har i deres reklamer brugt Robert Downey jr., som mange kender fra Iron Man-filmene. I disse film spiller han rollen som millionæren og playboyen Tony Stark. Og netop dette har Xiaomi leget lidt med, se her:

Til ventre OnePlus’ reklame for den nye 7’er og til højre Xiaomis reklame for Redmi K20 Pro.

Starkly Superior

På billedet ser vi OnePlus’ reklame for OnePlus 7 med Hr. Downey jr og til højre Xiaomis modige plakat, som skriver “Starkly superior to the lastest One”, direkte oversat: “Stærkt overlegen til den seneste One”.

Der er spottet flere af disse reklamer og vi synes de er ret sjove og godt fundet på. Vi ved stadig ikke om Xiaomi Redmi K20 Pro kommer til Danmark.

Læs også: Xiaomi lancerer ny flagskibs-dræber: Redmi K20 Pro

Xiaomi Redmi K20 Pro

Videre nyt om Xiaomi

Der er kommet nyt i sagen. mobilsiden gik videre med sagen. Allerede d. 31/5/2019 bragte vi nyt i sagen med sagen om Afstemning: ASUS Zenfone 6, OnePlus 7 eller Xiaomi Redmi K20 Pro – Du læser den her. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om Xiaomi..