Xiaomi Mi 11 flagskibet kommer uden oplader

Xiaomi har vist deres seneste flagskib frem, nemlig Mi 11 med Snapdragon 888. Den ser ud til at komme uden oplader – lige som iPhone 12.

Xiaomi Mi 11 flagskibet kommer uden oplader

Efter flere ugers teasere og spekulationer har Xiomi lanceret sin nye Mi 11 nu lige inden nytår. Der har tidligere været rygter om, at Xiaomi Mi 11 Pro skulle få en skærm med quad HD+-opløsning og 120 Hz i refresh rate, samt at Mi 11 skulle afsløres i januar måned.

Men i stedet kom lanceringen allerede nu i slutningen af december. Den er desuden først ude med Qualcomms Snapdragon 888-chip.

Se også: Test af Xiaomi telefoner

Mi 11 flagskib uden oplader – efter de selv hånede Apple

En anden nyhed er, at Xiaomi sender sit nye flagskib ud til kunderne uden en oplader med i æsken. Det også ændrer på hele æskens udformning. Det er et træk, vi tidligere har set fra Apple og det siges, at også Samsung har planer om noget tilsvarende.

Tilbage i oktober langede Xiaomi ellers ud efter Apple ved at lancere Xiaomi Mi 10T Lite med et særligt slogan, nemlig at den kom med ”all the essentialt, just with less plastic waste.”

Med ”essentials” mente Xiaomi tilsyneladende den medfølgende oplader, men siden har de åbenbart ændring holdning og sender Mi 11 på markedet uden oplader i æsken. Så efter at have hånet andre for samme træk, følger de nu trop i dette forsøg på at være mere miljøvenlig. Xiaomi siger selv, at beslutningen måske ikke falder i alles smag, og at den kan resultere i klager. Selskabet oplyser, at de vil komme med flere informationer ved den officielle lancering.

Se også: Find priser på Xiaomi telefoner

Får 12 GB RAM og Android 11

I 11. time er der dukket nye billeder af Xiaomi Mi 11 op på Weibo, der viser den lilla version og afslører specifikationer. Her hedder det sig, at telefonen kommer med 12 GB RAM og Android 11 med EMUI 12 ovenpå.

Fra tidligere har vi hørt, at Mi 11 kommer med Gorilla Glass Victus og Snapdragon 888-chippen fra Qualcomm. Det er samme chip som Samsungs kommende rival Galaxy S21. Der kan også komme en Pro-variant, som sagt med quad HD+-opløsning og 120 Hz-skærm. Skærmen er omkring 6,8 tommer.

Desuden bliver der tale om et kamera med masser af saft og kraft, lyder det. Hovedkamera på 108 megapixel og to andre på 13 og 5 megapixel.

Til Danmark?

Xiaomi er så småt ved at gøre sine hoser grønne i Danmark, men det er dog stadig meget begrænset, det de fylder i det danske mobillandskab. I skrivende stund er det derfor ikke sikkert, at Mi 11 kommer til Danmark.

Prisen er ind til nu kun afsløret for det kinesiske marked, men det ventes, at den lander på omkring 7.000 kroner, hvis den kommer til Danmark.

Se også: Nyheder om Xiaomi

Temaets videre forløb

Siden vi publicerede denne historie er der kommet nyt i sagen. Lasse Olsen kunne ikke lade sagen ligge. 13/8/2020 kørte vi sagen Xiaomi lancerer Mi 10 Ultra med vildt kamera og lynhurtig opladningKlik her for at læse den påfølgende artikel.. De seneste nyheder om temaet kan du læse her.