Motorola lancerer Moto G 5G Plus: Pris og specifikationer

Motorola Moto 5G Plus er en prisbillig 5G telefon, som byder på en stor 6,7 tommer skærm, en flydende oplevelse og en firedobbelt kamera.

Motorola lancerer Moto G 5G Plus: Pris og specifikationer

Motorola er nu klar til at gøre det lettere for mange flere, at gøre klar til det lynhurtige 5G-netværk. I dag lanceres nemlig Motorola Moto G 5G Plus, som bliver den billigste 5G-mobil i Danmark, men der er meget mere end hurtigt mobilnetværk i denne mobiltelefon.

Her er nemlig også en stor skærm i fuld HD, som endvidere byder på en 90 Hz-skærmopdatering. Så udover at blive den billigste 5G-telefon, så bliver den også den billigste med en hurtigere skærmopdatering.

Læs også: Test af Motorola Edge Plus

Stor flydende skærmoplevelse i Moto 5G Plus

Skærmen på Moto 5G Plus er på i et aflangt 21:9-format og perfekt til underholdning. Med hele 6,7 tommer, 90 hz-skærmopdatering og understøttelse af HDR10, så er der lagt an til en god oplevelse hvad end man kaster den ud i: gaming, film, Youtube og meget mere.

Her går man nemlig heller ikke ned på ydelse, for Moto 5G Plus kommer med Snapdragon 765, som udover at tilbyde 5G, også har masser af hestekræfter. Det er samme processor, som man finder i den dyrere Motorola Edge, som vi har haft til test. Som altid, så kommer Moto 5G Plus med en nærmest ren udgave af Android 10, med Motorolas gode tilføjelser. Hak to gange med telefonen og lommelygten aktiveres. Vrid hånden to gange og kameraet åbnes.

Og vi stopper ikke her, for her er også et stort 5000 mAh battert, som, ifølge Motorola, giver op til to dages batteritid. Når den så skal oplades, så sker det med 20W hurtig opladning.

Den kommer med 3,5 mm jackstik til hovedtelefoner samt indbygget NFC-chip, så der benyttes trådløs betaling som Google Pay. Men trådløs opladning, fingeraftrykslæser og IP-certificering er fraværende på telefonen.

Se også: Sammenlign priser på Motorola Moto G

Seks kameraer i Moto 5G Plus

Der er hele seks kameraer i Motorola Moto 5G Plus: Fire på bagsiden og to foran. De to frontkameraer sidder placeret i skærmens venstre side i en såkaldt “hole punch”-udskæring. De to frontkameraer består af en normal 16 megapixel-sensor og en 8 megapixel ultra vidvinkel, så alle kan være med på billedet.

På bagsiden finder vi et firedobbelt kamera med dybdesensor, 48 megapixel Quad Pixel hovedkamera, makro-kamera og ultra vidvinkel. Så her er uden tvivl et kamera med mange muligheder. Blandt andet kan lukkeren holdes åben i hele 32 sekunder, så man fx kan tage flotte natbilleder.

Dybdesensoren med DSLR-kvalitet slører baggrunden, og et dedikeret Macro Vision-kamera lader dig komme 5x tættere på dit motiv sammenlignet med en normal linse.

Læs også: Test af Motorola One Zoom

Motorola Moto 5G Plus: Pris fra 2.699 kroner

Motorola moto G 5G Plus kan købes I Danmark fra den 10. august og kommer i to varianter til en vejledende pris på 2.699 kroner for versionen med 4GB RAM og 64GB lagerplads og 2.999 kroner for versionen med 6GB RAM og 128GB lagerplads. Begge varianter har farven Surfing Blue.

Flere nyheder om temaet

Der blev releativt hurtigt pustet nyt liv til historien. Daniel Søgaard Hald fulgte op på sagen. 18/6/2020 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med en artikel omkring Test: Motorola Edge – Topmobil til billigere pengeKlik her og læs videre.. Absolut seneste nyt om temaet finder du her.