Nokia N73: Multimedie-mobil med 3,2 megapixel kamera

Med N73 har Nokia for alvor sat fokus på fotograferingsmulighederne. Modellen har blandt andet et 3,2 megapixel kamera med Carl Zeiss optik og autofokus.

Nokia N73: Multimedie-mobil med 3,2 megapixel kamera

Nokia N73 er en rigtig multimediemobil med funktionerne i højsædet. Udover kameraet på 3,2 megapixel med Carl Zeiss optik, byder modellen på en lækker 2,4 tommer stor skærm samt integrerede stereohøjtalere med 3D-lyd.

”Nokia N73 er det ideelle følgeskab til dem, der elsker det digitale kamera, idet den er lige så let at anvende som den er kompakt, lige til at tage med. Forestil dig utrolige fotos i printkvalitet og multimedie, der er blot et skub og et klik væk, så de øjeblikkeligt er klar til at blive delt”, siger Sigurd Leth, chef for Nokia Multimedia i Norden.

Takket være den mekaniske lukkemekanisme og avanceret autofokus bliver billederne skarpere og udstråler klarere detaljer med reduceret bevægelsesforstyrrelser, selv under dårlige lysforhold. Når du først har skudt dine fotos eller din video, skulle det efter sigende være en simpel nydelse at se dem på den store, højt opløselige skærm.

Den spændende nye N-model fra Nokia byder også på gode muligheder for at dele sine billeder og videoklip. Telefonen indeholder et fotoalbum, som man kan bladre i, men man kan også sende sine billeder til venner og familie via e-mail, bluetooth eller MMS, ligesom man kan printe eller uploade dem på nettet.

Mange funktioner kalder på brugervenlighed

Avancerede funktioner kalder på rigtig god brugervenlighed, så man kan få fuldt udbytte af sin telefon. Dette er et aspekt, som Nokia har haft med i overvejelserne omkring N73. Det betyder, at enhver detalje på telefonen er designet til at lette fotograferingen. De tilegnede kontrolknapper til fotografering, zoom og review giver sammen med den aktive værktøjsgrænseflade intuitiv og hurtig kontrol over de vigtigste kamerafunktioner.

Som sagt er Nokia N73 en multimedie-mobil. Derfor har telefonen, udover de allerede nævnte funktioner, en digital musikafspiller og FM-radio. Desuden er den tilgængelig i 3G- eller EDGE/GSM-netværk.

Vi kan forvente at se N73 på det danske marked i løbet af juli måned i tre farvekombinationer; henholdsvis sølvgrå/mørk blomme, frosthvid/metalrød og frosthvid/mokkabrun.