Nye earbuds fra Skullcandy har Tile-tracking

Skullcandys nye trådløse earbuds kan blive de første af slagsen med indbygget Tile-tracker, der kan spore forsvundne ting.

Nye earbuds fra Skullcandy har Tile-tracking

Skullcandys nye trådløse earbuds kan blive de første af slagsen med indbygget Tile-tracker. Det er supersmart med Tile-tracking, hvis man skal lede efter de der nøgler, der altid forsvinder, eller telefonen, der aldrig ligger, hvor den skal.

De senere år har vi set flere og flere enheder få Tile-tracking integreret i sig, så det ikke er nødvendigt med en separat Tile-tracker for at kunne finde dem senere.

Skullcandy med Tile-tracker i nye earbuds

Det nyeste sæt trådløse earbuds fra Skullcandy vil også hoppe med på den vogn og kan meget vel blive de første trådløse earbuds med den teknologi integreret. Det betyder, at man kan bruge sin telefon og den tilhørende app til at finde sine earbuds, hvis de er blevet væk.

Man kan også få hjælp fra en Tile-tracker i nærheden, hvis man vil have endnu lettere ved at finde dem. Superenkelt.

Det skal dog sige, at trådløse earbuds som Apples AirPods har en egen trackingfunktion, men der er den fordel ved at bruge Tile, at det kan bruges med andre mærker end Apple, der kan være interesserede i at gøre noget lignende. Tile og Skullcandy har desuden samarbejdet tidligere.

Se også: Test af headset

Pris fra under 500 kroner

Tilbage i 2018 kom Skullcandys Venue-høretelefoner med Tile-tracking. Også Bose har samarbejdet med Tile om at skabe lignende funktioner, men det er første gang, vi ser det med earbuds.

Prisen starter ved 60 dollars for Skullcandys nye trådløse, og de kan købes på selskabets hjemmeside.

Se også: Nyheder om headset