OnePlus Nord Buds: Et af de billigste trådløse headsets

Familien af Nord-produkter fra OnePlus udvides nu med et sæt trådløse høretelefoner. OnePlus Nord Buds er det billigste sæt in-ear fra producenten endnu.

OnePlus Nord Buds: Et af de billigste trådløse headsets

De første høretelefoner under Nord-mærket er lanceret, og de er de billigste helt trådløse in-ear høretelefoner hidtil fra OnePlus. Omregnet til danske kroner vil prisen svare til cirka 270 kroner.

OnePlus Nord Buds har 12,4 mm drivere og understøtter Dolby Atmos. Med den tilhørende app kan man vælge mellem en række Sound Master EQ-indstillinger for at få den lyd, man vil have.

Læs også: De bedste in-ear-høretelefoner med aktiv støjreduktion (ANC)

Lang batteritid og lynopladning

Man kan desuden lytte ganske længe – hele syv timers nonstop lytning får man med selve høretelefonerne, og med opladningsetuiet kommer man op på totalt 30 timer. OnePlus er vilde med lynopladning, og det gælder også i dette tilfælde. Med ti minutters opladning får man op til fem timers musik.

Se priser på Nord Buds her.

Klar til gaming

Høretelefonerne har Bluetooth 5.2 og har en Pro Gamer-mode, der får forsinkelsen ned på 94 millisekunder. Audio Codec-understøttelsen er dog begrænset med understøttelse af SBC og AAC. På den positive side understøtter de også hurtig sammenkobling med en OnePlus-telefon eller anden Android-telefon og HeyMelody-appen. De har ikke ANC, men der er to mikrofoner i hver bud, så man får en ren lyd ved samtaler.

Nord Buds fås i Black Slate og White Marble. Hver bud vejer 4,82 gram og har et batteri på 41 mAh samt IP55-klassificering, så de kan være med i træningscenteret og på løbeturen i regnvejr. Opladningsetuiet har et batteri på 480 mAh og kan lades via USB-C.

Kommer OnePlus Nord Buds til Danmark?

OnePlus Nord Buds er allerede blevet lanceret i Indien, der er det vigtigste land for OnePlus og kan forhåndsbestilles på de kanter allerede nu. Vi har endnu ikke hørt noget om en global lancering, men mon ikke, at den også er op over.

Se også: De bedste over-ear-høretelefoner med aktiv støjreduktion (ANC)