Android Auto får endelig understøttelse af dual-SIM

Android Auto understøtter nu dual-SIM, så man ikke kun kan foretage opkald fra mobilens primære SIM-kort via bilsystemet - men fra begge.

Android Auto får endelig understøttelse af dual-SIM

Google tilføjede dual-SIM-understøttelse på sine Pixel-telefoner helt tilbage i 2019 med udgivelsen af Android 10. Det tog dog virksomheden to år mere, inden de kunne annoncere understøttelse af flere SIM-kort i Android Auto. Et par måneder senere ser funktionen endelig ud til at blive rullet ud til Android Auto-brugere.

Brug to SIM-kort i Android Auto

Hvis du har to SIM-kort på din telefon, vil du få mulighed for at vælge det SIM-kort, som opkaldet skal foretages fra, når du bruger Android Auto. Dette var ikke tilfældet tidligere, da Android Auto som standard valgte det primære SIM-kort til at foretage opkald.

Udrulningen ser ud til at være en iscenesat udrulning fra Google, idet en Reddit-bruger, der først opdagede funktionen, fik den i app-version 7.1.614554 som en del af betaprogrammet.

For nogle brugere dukker den samme version op som udgivelsesbuild af Android Auto i Play Store. Uanset hvad der måtte være tilfældet, burde det kun være et spørgsmål om tid, før Android Auto får dual-SIM-understøttelse på din enhed. Du kan også tjekke efter og installere eventuelle opdateringer til Android Auto appen for at se, om den tilføjer funktionaliteten eller ej.

Se også: Biler med Android Auto

De fleste telefoner understøtter dual-SIM

Næsten alle større Android-smartphones, der sælges i dag, har enten to fysiske SIM-kortpladser eller har eSIM-understøttelse for dual-SIM-funktionalitet.

I betragtning af, hvor populært Android Auto er blevet i de seneste år, var det på tide, at Google tilføjede denne funktion.

Se også: Guide til selvkørende teknologier