Her lynlader du elbilen fra 1,75 per kWh resten af 2023

Resten af 2023 kan du få billig lynopladning ned til 1,75 kroner per kWh på Danmarks måske kraftigste ladestandere på 600 kW.

Her lynlader du elbilen fra 1,75 per kWh resten af 2023

Vil du gerne fylde elbilen op med billig strøm, skal du tage et smut forbi denne vilde Supercharger i Jylland. Med en voucher kode til Spirii Go appen kan du lynlade helt ned til 1,75 kroner per kWh.

Se også: Guide til billig opladning af elbil med ladeboks

Hurtig og billig strøm til elbilen

Det er ikke din sædvanlige Supercharger, men en nyopsat ladestation i Silkeborg, der kører med et fremragende tilbud på lynopladning.

Lige nu kan man via Spirii-appen op en meget lav pris per kWh på lynladestationen, hvor man betaler ned til 1,75 kroner. Tilbuddet gælder til og med den 31. december.

Supercharger Silkeborg, som ladestationen er døbt, er udstyret med 8 ladestik, der kan levere helt op til 600 kW på et ladestik. Effekten fordeles dog blandt fire ladestik, hvis flere elbiler lader samtidig.

Er alle 8 ladestik i brug, får man 150 kW. Anlægget er dynamisk, hvorved effekten fordels intelligent mellem bilerne. Kan en elbil kun tage 75 kW er der mere power til de resterende ladestik.

Sådan benytter du tilbuddet på lynopladning

For at opnå tilbudsprisen på lynopladning på Supercharger Silkeborg skal du først og fremmest hente og oprette en konto i Spirii Go-appen. Den kan hentes til Android og iOS.

Supercharger Silkeborg finder du på adressen Bavnehøjvej 2, 8600 Silkeborg. Du kan i Spirii-appen se den aktuelle pris, der på denne station er variabel (1 krone + transport i tilbudsperioden). Prisen i skrivende stund er 1,85 per kWh.

For at opnå den lavere pris går du til indstillinger i appen (tryk på profilikonet nederst til højre), derefter “Betalingsmuligheder” og “Tilføj voucher”. I feltet indtaster du “super2023”.

Nu kan du se tilbudsprisen på Supercharger Silkeborg, der gælder resten af 2023. Spirii-appen bruges til at starte og stoppe opladning samt betaling.

Se også: Se ifs tilbud på forsikring af elbil