Hyundai IONIQ 5 tilbage i 2023-model – se nye priser

Efter udfordringer med mangler komponenter og chips er IONIQ 5 tilbage i en 2023-model. Se de nye - og højere - pris på Hyundai IONIQ 5 her.

Hyundai IONIQ 5 tilbage i 2023-model – se nye priser

Bilproducenterne har kunnet se sig fri for den globale mangel på mikrochips og komponenter – heller ikke Hyundai. Egentlig blev en ny IONIQ 5 med længere rækkevidde lanceret i januar, men det har været usandsynligt svært at bilmærket at levere dem. I en pressemeddelelse fortæller Hyundai, at IONIQ 5 igen kan bestilles og leveres. Her i artiklen kan du få et overblik over de nye priser på IONIQ 5.

Nye priser på Hyundai IONIQ 5

Da Hyundai IONIQ 5 blev lanceret i Danmark var det med priser på 319.995 kroner, men den pris holder altså ikke længere. Det er blevet dyrere at producere elbiler og transporten af dem også. Derfor har Hyundai – og andre bilmærket – blevet nødt til, at hæve priser på deres biler. Men hvad koster en Hyundai IONIQ 5 i dag? Den er blevet betydeligt dyrere.

Den billigste variant af Hyundai IONIQ 5 får en pris fra 374.995 kroner. Det er altså en prisstigning på 55.000 kroner.

Denne model kommer med et 58 kWh batteri, som giver en rækkevidde på 384 kilomter. Standardudstyret inkluderer 19 tommer alufælge, adaptiv fartpilot, aktiv blindvinkelsensor og meget mere.

Hyundai IONIQ 5 i Long Range – altså det store 77,4 kW batteri – med 507 kilometer rækkevidde kostede tidligere 354.995 kroner, men koster nu 399.995 kroner. Det er en også prisstigning på 45.000 kroner.

En IONIQ 5 kan vælges med forskellige udstyrspakker: Essential, Advanced og Ultimate. En IONIQ 5 Long Range med Advanced-pakken koster 5.000 kroner ekstra, men får for eksempel head-up display, el-betjening bagklap og ambient belysning i kabinen.

Anmelderrost elbil fra Hyundai

Hyundai IONIQ 5 er en af de mest anmelderroste biler på markedet lige nu. IONIQ 5 blev Årets Bil i Danmark, og derudover har IONIQ 5 også den højeste score af alle elbiler vi har testet på Mobilsiden.dk med 85 ud af 100 point.

Hyundai har netop løftet sløret for deres næste store satsning, IONIQ 6, der kommer på markedet inden længe. Læs alt om Hyundai IONIQ 6 her.

Se også: Nyheder om elbiler