Nissan Charge-appen gør det nemt at oplade bilen

Ny Nissan Charge-app gør det nemmere end nogensinde før at oplade en elbil, når man er på farten.

Nissan Charge-appen gør det nemt at oplade bilen

Nissan præsenterer nu en ny opladningstjeneste til elbiler, Nissan Charge, der gør oplevelsen af at eje en elbil bedre end nogensinde før.

De fleste elbilsejere har en aftale med en ladeoperatør (fx. CLEVER eller E.ON. i Danmark). Og det vil stadig være den bedste økonomisk løsning i hverdagen. Men skal man til udlandet, eller ønsker at benytte en anden operatør undervejs, er det nye Nissan Charge kort en rigtig fin løsning.

Nissan Charge er udviklet i samarbejde med virksomheden Plugsurfing, som er Europas førende udbyder af tjenester til elektrisk mobilitet. Appen giver mulighed for at finde og få adgang til et netværk af over 140.000 ladestationer rundt om i Europa via et enkelt abonnement. Det giver nem opladning, når man er på farten.

Systemet giver ejerne mulighed for at søge efter de bedste ladestationer via en smartphone-app til Apple og Android. Søgningerne kan filtreres efter bilmodel, opladningshastighed og adgangsmetoder, så ejerne hurtigt kan finde det bedste sted til opladning.

Brugerne kan navigere til den valgte ladestation via appen, og de kan bruge deres telefon til fjernbetjent start og standsning af opladningen ved kompatible ladestationer.

Nissan Charge-appen finder også ladestationer hos Nissan forhandlere og partnere, så Nissan Charge-brugerne får nem adgang og konkurrencedygtige priser, så oplevelsen af at eje en elbil bliver endnu bedre.

“Nissan Charge er et godt alternativ til mobiltelefonernes ”roaming”, og er næste skridt til at gøre livet for elbilsejere lettere.”

Siger Marketingchef hos Nissan i Danmark, Steffen Nederby Høj.

Nissan Leaf
For Nissan Leaf (modelår 2019) er Charge-appen gratis i tre år. Foto: Nissan

Charge-appen er gratis i minimum 1 år

Nissan Charge fås til alle nye og brugte eksemplarer af Nissan LEAF. For LEAF modelår 2019 er Nissan Charge gratis i tre år. For ejere af ældre LEAF er det gratis i et år. Efterfølgende vil et abonnement på Nissan Charge Appen koste kr. 7,50 om måneden.

Nissan Charge er på nuværende tidspunkt tilgængelig i Frankrig, Tyskland, Belgien, Italien, Luxembourg, Sverige og Danmark. Tjenesten lanceres i Holland, Spanien, Østrig, Schweiz, Finland, Polen, Finland og Norge senere i 2019 og 2020.

Nissan LEAF er fortsat den mest solgte elbil i verden med over 430.000 solgte eksemplarer på verdensplan, siden den originale model blev lanceret i 2010.

Nissan Charge kan hentes til Android her og til iOS her.