OK skilter nu med aktuelle kWh-priser ved ladestationer

I et forsøg på at øge gennemsigtighed og brugervenlighed for elbilejere begynder OK nu at skilte med kWh-priser på lige fod med benzin og diesel.

OK skilter nu med aktuelle kWh-priser ved ladestationer

Prisen for opladning af elbil ude er ikke altid synlig nok. Nogle gange ved man det først, når man allerede holder ved ladestanderen. Sådan skal det ikke længere være hos OK, der nu begynder at skilte med kWh-priser på lige fod med benzin og diesel.

Se også: OK går all-in på lynopladning til elbiler

Nemt at se den aktuelle kWh-pris

Står du og skal bruge en hurtig omgang strøm til elbilen, bliver markedet nu en anelse mere gennemskueligt. I de kommende måneder vil OK synliggøre prisen på lynopladning af elbil med synlige kWh-priser.

Prisen vil blive vist samme sted som literpriser på benzin og diesel, og vil derfor være genkendeligt for rigtig mange danskere.

”I OK ønsker vi, at det skal være nemt og attraktivt at være elbilsejer, og som et led i det har vi valgt at skabe synlighed i forhold til den pris, kunden skal betale pr. kWh. Vi er overbeviste om, at tiltaget vil bidrage til en forbedret brugeroplevelse for vores kunder, hvilket er af afgørende betydning for os som kundeejet selskab,” siger Kenneth Risborg Korsgaard, der er markedsdirektør i OK.

Den nye skiltning med kWh-priser er allerede synlig på OKs ladestationer med LED-display. I løbet af juli kommer den nye skiltning også til Coop’s ladelokationer.

Tiltaget vedrører indtil videre 10 OK-anlæg med lynladere og 38 Coop-lokationer med hurtigladere.

Læs også: Sådan passer du bedst på elbilens batteri

Opladning bliver billigere hos OK

Det bliver nu også en anelse billigere af oplade ved OKs ladestandere.

Priserne fredag den 30. juni til 2,50 kroner for normalopladning, 3,00 kroner for hurtigopladning og 4,00 kroner for lynopladning på alle ladestandere. Hermed sænkes alle priserne med i alt 0,50 kroner fra de forrige priser.

Der er mulighed for at betale for lynopladning hos OK. Man kan enten betale med kreditkort, Google Pay, Apple Pay, MobilePay eller OKs egen app.

Se også: Find elbil med hurtig opladning