Tesla Model S og X med Dual Motor kan nu bestilles – se pris

I tillæg til Plaid-modeller har Tesla nu åbnet op for forudbestilling af Model S og X i de billigere Dual Motor-varianter. Læs om pris og levering her.

Tesla Model S og X med Dual Motor kan nu bestilles – se pris

I august åbnede Tesla op for bestillinger på det nye Model S og Model X, men kun i Plaid-varianterne. I denne omgang åbnes der op for de billigere Dual Motor-varianter. Her tager vi et kig på hvornår Model S og Model X i Dual Motor kan leveres og hvad de koster.

Hvad koster Tesla Model S og X i Dual Motor?

Lad os bare starte med prisen. Godt nok er Dual Motor-varianterne billigere end Plaid, der er udstyret med imponerende tre elektriske motorer, men de er stadig dyre biler.

Tesla Model S Dual Motor med firehjulstræk har fået en dansk pris fra 1.275.696 kroner. Den er altså knap 200.000 kroner billigere end Plaid-modellen. Hertil kan den udstyres med større 21 tommer fælge, interiør og lak i andre farver samt udvidet autopilot. Man kan vælge mellem et almindeligt rat og Yoke-rattet.

Tesla Model X Dual Motor med firehjulstræk har fået en dansk pris fra 1.355.696 kroner. Hertil kan den udstyres med større 21 tommer fælge, interiør og lak i andre farver samt udvidet autopilot. Man kan vælge mellem et almindeligt rat og Yoke-rattet. Model X Dual Motor kan udstyres med 5, 6 eller 7 sæder.

Tesla Model S og X Dual Motor kan forudbestilles nu med forventet levering i dette kvartal.

Se også: Test af elbiler

Model X i Dual Motor kan udstyres med 5,6 eller 7 sæder.

Stadig hurtige elbiler

Der er lidt ændringer i de nye modeller af Model S og X. Tesla-logoet er fjernet fra bagenden på de nye modeller og erstattet med “Tesla” på skrift i stedet og de kommer med røde bremsekalibere.

Dual Motor-varianterne af Model X og Model S er knap så kraftige som Plaid-modellerne, men dog stadig meget hurtige elbiler. Til gengæld får man en længere rækkevidde. Model S Dual Motor kører op til 634 kilometer (WLTP) mod 600 kilometer i Plaid. Model X kører op til 576 kilometer (WLTP) mod 543 kilometer i Plaid.

Model S Dual Motor sprinter fra 0-100 km/t på 3,2 sekunder. Det er langsommere end den kraftigere Plaid, der gør det på 2,1 sekunder, men mon ikke det er hurtigt nok til de fleste.

Se også: Få den bedste forsikring til elbilen hos If