Uno-X klar med lynladning til elbiler i Danmark

Uno-X lancerer fire lynopladere med 300 kW til elbiler ved Nyborg ved motorvejsafkørslen fra Storebæltsbroen - flere lynopladere på vej.

Uno-X klar med lynladning til elbiler i Danmark

Det er stadig ikke lige så let at finde et sted at lade sin elbil op, som det er at finde et sted at tanke benzin eller diesel på traditionelle biler. Men det skal der laves om på, hvis elbiler skal blive en del af den grønne omstilling og det vil Uno-X være med til at sikre.

300 kW lynopladere i Nyborg

Elbilister i Danmark kan nemlig nu se frem til lynladning hos Uno-X og første danske Uno-X lokation med fire 300 kW lynladere åbner i morgen den 22. april i Nyborg.

De fire lynopladere er placeret på Storebæltsvej 7 D i Nyborg lige ved motorvejsafkørslen fra Storebæltsbroen. Prisen for at lade op på Uno-X stationer er 4,50 kr./kWh.

Vil bidrage den grønne omstilling i Danmark

Uno-X har som målsætning at være en del af den grønne omstilling og skabe ”Danmarks bedste kundeoplevelse med nem, hurtig og billig lynladning til elbilister over hele landet”, som de formulerer det.

”Hos Uno-X har vi en stor ambition om at bidrage til den grønne omstilling. Derfor er det fantastisk for os nu at kunne tilbyde el med lynladning til kunder med elbiler”, siger Jørgen Lindemann, adm. direktør hos Uno-X Danmark A/S.

Se også: Ladestandere langs de danske motorveje

Betal for opladning uden abonnement eller ladebrik

Man skal ikke have et særligt abonnement eller ladebrik for at kunne benytte opladerne, alle med en elbil og et almindeligt betalingskort kan benytte sig af servicen.

Det er dog ikke kun UnoX, der satser på denne type opladning uden særligt abonnement og ladebrik – også Circle K er godt i gang med at udvide inden for området.

Se også: Alt du skal vide om selvkørende teknologi

Elladere kommer også til Rema 1000-butikker

Jørgen Lindemann forklarer, at deres ladekoncept ikke kun bliver rullet ud på Uno-X stationerne. Da de er en del af Reitan Retail vil opladerne også med tiden blive udrullet på andre Reitan-lokationer, for eksempel ved REMA 1000-butikkerne

Ole Robert Reitan, CEO i Reitan Retail og bestyrelsesformand i Uno-X Mobility understreger, at åbningen af ​​deres første lynladestation til elbiler er en vigtig strategisk milepæl for selskabet: ”Den markerer starten på en ambitiøs satsning fra Uno-X inden for elektrisk mobilitet”, slår Ole Robert Reitan fast.

Se også: Test af elbiler