VWs første SUV-elbil, ID.4, afsløret i lækkede billeder

Billeder af Volkswagens første el-SUV, ID.4, er dukket op på nettet. Den tyske bilproducents første 100 procent elektriske SUV forventes at blive fuldt afsløret senere på året.

VWs første SUV-elbil, ID.4, afsløret i lækkede billeder

Lækkede billeder fra Kinas industri- og informationsteknologi-ministerium viser Volkswagens første elektriske SUV, ID 4. Elbilen ID 4, der også er kendt som ID Crozz. Det er det første køretøj fra VWs kommende ID-serie af elektriske køretøjer, der vil blive solgt i USA. VW ID 4 vil også komme på markedet i Kina og Europa. 

Det siges, at den tyske bilproducent planlægger den endelige afsløring af den nye elektriske SUV engang henover sommeren. Bilen forventes at have omkring 480 kilometer rækkevidde på en fuld opladning og er bygget på den samme modulopbyggede EV-platform, der styrer VWs andre ID-køretøjer.

Læs også: Nyheder om elbiler

De fotos, der blev offentliggjort i onsdags, viser kun køretøjets eksteriør, og designsproget minder som ID 3 – hatchback EV, som VW begynder at rulle ud i Europa – såvel som de andre ID-køretøjer, som vi har set i konceptform. Dens forlygter ligner dem, der findes på ID 3, og frontgitteret deler en lignende ostegratør-æstetik som vognkonceptet VW afslørede ved sidste års Los Angeles Auto Show.

Læs også: Find 150.000 ladestationer til elbilen med ny app fra Bosch

ID 4 har et moderne ydre, da den er langt mere kurvet end VW’s arbejdshest-SUV’er som Tiguan eller Atlas. Men der er faktisk ikke rigtig noget ved designet, der virkelig skriger “EV”.

Læs også: 29 populære elbilers rækkevidde sammenlignet i test