Zoom er på vej til Tesla – hold dine møder i bilen

Zoom-møder kan snart afholdes i en Tesla-bil - det blev afsløret på Zoomtopia 2022-event forleden. Men formentlig kun, når du holder stille.

Zoom er på vej til Tesla – hold dine møder i bilen

Sidder du fast i trafikken og er sent på den til et møde, så kan du deltage i Zoom-opkaldet direkte fra din Tesla.

Det har Zoom netop fortalt på deres Zoomtopia 2022-event i tirsdag.

Funktionen skulle have været længe undervejs. Tilbage i april 2020 spurgte nogle Tesla-chauffører Elon Musk, om bilens indvendige kamera kunne bruges til et Zoom-møde, og Zoom var ikke helt imod ideen og Musk bekræftede hurtigt, at videokonferencer i en Tesla “helt sikkert var en fremtidig funktion”.

Se også: Test af Tesla biler

Brug Zoom i Tesla

I en kort demo blev funktionen vist i aktion i en Tesla Model Y, hvor bilens kabinekamera, som står over bakspejlet, tilsyneladende blev vist i aktion for første gang.

Bilen er parkeret og oplader under opkaldet, og hvis du kigger godt efter, kan du se, at Zoom-opkaldet er tilgået fra bilens indbyggede kalenderfunktion.

Det er usandsynligt, at funktionen vil være tilgængelig under kørsel.

zoom tesla 2

Se også: Bedste telefoner til kontoret

Zoom vil være som Google Workspace

Tirsdag annoncerede Zoom også nogle nye funktioner, der ikke har noget med biler at gøre, især Zoom Mail og Calendar.

Med disse apps, som i øjeblikket er i beta, bliver Zoom mere en one-stop-løsning til at administrere opgaver og møder lidt i stil med Google Workspace.

Derudover kommer der end-to-end-kryptering, når der sendes e-mails mellem to brugere med Zoom Mail Service. Der kommer også en funktion til booking af aftaler, der gør det lettere for brugerne at vælge et ledigt tidspunkt for et Zoom-møde.