Sådan er kameraet i den kommende OnePlus 10T

OnePlus 10T er den næste smartphone fra den populære kinesiske producent. Inden lanceringen løftes nu sløret for kameraet i den kommende mobil.

Sådan er kameraet i den kommende OnePlus 10T

Der er stadig en god uges tid til lanceringen af OnePlus’ næste smartphone, OnePlus 10T. Dog kunne smartphoneproducenten ikke vente længere og har nu afsløret vigtige detaljer om dens kamera. I denne artikel tager vi et kig på kameraet i OnePlus 10T, hvor du også kan få andre informationer om mobilteledonen samt lanceringen af den.

Se også: De bedste nye mobiltelefoner

Et lovende kamera

OnePlus har selv været ude med oplysninger om kameraet i OnePlus 10T inden lanceringen, og der er derfor ikke tale om rygter længere. Og kameraet i 10T må siges at se ganske lovende ud. Den kommer med et velkendt setup med hovedkamera, ultravidvinkel og makro.

Til hovedkameraet er valgt et meget populær sensor, nemlig Sonys 50MP IMX766. En sensor der prismæssigt er meget overkommelig og samtidig yder ekstremt godt. Hovedkameraet er optisk stabiliseret og kan indfange 10-bit billeder.

Ultravidvinkelkameraet tilbyder en 119 graders synsvinkel, men her er ingen detaljer om sensoren. Det samme gælder det mindre 2 megapixel makrokamera.

I kameraet finder man funktioner som Image Clarity Engine for hurtigere billedstabling, Nightscape, TurboRAW og HDR 5.0, men kameraet er ikke en del af samarbejdet med Hasselblad. Dette er stadig forbeholdt Pro-serien.

Her er et par billeder taget med OnePlus 10T:

Hvordan er hardwaren ellers?

Der er ikke meget vi ellers ved om OnePlus 10T endnu. OnePlus har løftet sløret for bagsidens design – hvor den ligner en 10 Pro samt fortalt, at den kommer med nyeste Snapdragon 8+ Gen 1 chipset. Det betyder altså, at den vil være den hurtigste OnePlus på markedet, men til en billigere pris.

Rygterne siger også, at den får en vanvittig hurtig 150W-opladning.

Den bliver også blandt de første OnePlus-telefoner, der får Android 13 og OxygenOS 13.

Lancering af OnePlus 10T

OnePlus 10T vil blive lanceret den 3. august, hvor vi vil få alle informationer om telefonen. Eventet vil også byde på en afsløring af OxygenOS 13, der er baseret på Android 13. Vi får selvfølgelig OnePlus 10T til test.

Eventet starter kl. 16:00 dansk tid og det streames live fra New York.

Se også: Test af OnePlus-telefoner